![]() |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
frate... cat de ciudat vine bordul de bmw postat de danutszy... super ciudat pe dacie... !! :) pacat ca strica cd urile alea si pedalele.. ca in rest era ok.. :P
|
5 Attachment(s)
uite si Dacia mea.
|
E urata rau de tot!!
|
Urata o fi da am facut-o eu singur cu mainile mele. Tu ce poti sa faci?
|
Quote:
Te iert iar daca cineva mai vrea detalii, sa imi spuna. Acum lucrez la versiunea "BETA" a ceasurilor mele de Dacia 1300 |
1 Attachment(s)
Quote:
Te iert iar daca cineva mai vrea detalii, sa imi spuna. Acum lucrez la versiunea "BETA" a ceasurilor mele de Dacia 1300 |
Quote:
credeam k se intelege ce am facut eu si "povestirea" pt iluminatu din spate.... cre k trebuia sa specific clar ca ceasu cu plexiglass nu e lucrarea mea dar s-a rezolvat "bug-ul":D |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Cum Pot Sa Fac Si Eu Un Bord Asa?vreau Kt Mai Multe Detalii
|
si daca e iluminata nu e urata?
|
2 Attachment(s)
Interiorul meu nu e inca terminat complet cum as vrea dar o sa fac maine niste poze ca sa vezi ca nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba desi ar trebui ca nu trebuie sa realizezi ceva ca sa recunosti ceva urat.Pana atunci iti arat un scaun :)
|
am si eu o intrebare fetele de la portiera de la ce masina le-ai luat
|
Ceva modificari pt solenza ???? adica nu numai consola tot bordul !! plz ajutati-ma si pe mine cu niste poze daca gasiti ceva interesant :)
|
Quote:
si ce face mai toata lumea....vopseste "alea" pe unde iese aerul nu imi vine acum in minte numele lor :rolleyes2 |
Pai si se potriveste pe solenza consola de la logan ????? cunosti pe cineva care face asta ??? cat ar costa ?? zimi si mie mai multe detalii daca ai timp si sti cumva ???? ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning