![]() |
Re: bmw il 14 sik
;) ;) ;) ;) ;)
|
pacat , un alb neon era mult mai tare !
|
asa e.. :)
|
1 Attachment(s)
:D sa inteleg ca tot unu rosu ramine grav la capitolul engel eye pe urs???
sunt frumoase si ale tale:D |
Quote:
|
Alb neon au aproape toti si daia nu am vrut!!!
|
Quote:
|
da sunt facute custom de el ;)
|
[QUOTE=66NFS;653848]:D sa inteleg ca tot unu rosu ramine grav la capitolul engel eye pe urs???
sunt frumoase si ale tale:D[/QU ce fel de geamurii ai avut tu?mmm las ca si a lu sica sunt misto:) |
2 Attachment(s)
daca avea si el faruri clare cred ca se vedea mai bine zic eu
|
tare ursuletzul asta al tau,imi plac noile faruri ale tale............sa-l stapanesti sanatos si sa nu ai parte de nici un incident neplacut........ap l-ai invatzat sa dea din coditza
|
:lol: :lol: :lol: nu prea da din codita!!!
|
Quote:
MOTOR CAUTIE VITEZE INSTALATIA ELECTRICA SI CALCULATORUL SUPORTII MOTOR POMPA DE BENZINA SI CONDUCTELE AFERENTE EVACUAREA PUNTE CU DISCURI SPATE poate ar mai fi ceva si a omis daca e corectatima sau adaugati cam cear mai trebui schimbat pt a se face aceasta conversie si inca o intrebare cardanul de 1,8 va rezista la 2,5? astept raspunsuri si sugestii.si eventual oferte de motor se poate da la schimb pt motor un alt urs complet fara scaune si bord impecabil fara chit sau rugina nelovit neatins numere de germania |
[QUOTE=syca09;655123]:lol: :lol: :lol: nu prea da din codita!!![/QUOTm mai am citit tot forumul asta,da mistoaca masina dar ca sa o faci sa dea din coditza de ce nu-i pui motor?sau mai pune-i vreo 3carburatoare...:lol: mi-a zis cineva ca e belea daca faci asa,nu stiu poate gresesc...te-am lasat misto faruri
|
sik cat tea costat spoilerul spate si pragurile si cum leai gasit?
dar farurile? bateria? pe toba cat ai dat? ma intereseaza mult e superba si cealalta era tare doar era sebring parca |
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning