Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Renault Mégane GT (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/28108-renault-megane-gt.html)

Mustang 17-01-07 16:46

Re: Renault Mégane GT

eo nu inteleg de ce francezii se ambitioneaza sa lase spatele masinii ... asa ... cioplit ...
raman la ideea ca la capitolul design, francezii sunt ... codasi.

AdrianC4 17-01-07 19:15

Hai ca ai zis-o... Francezii si italienii fac cele mai frumoase masini...
Dar nu cele mai fiabile si cele mai bune! Meganul asta are un spate urat pentru ca ori iti place, ori nu! Mie unul NU imi place!

Sa nu uitam si de alte masini facute de francezi... Vezi 407 Coupe ;) ... Sau C4 :P !

Mustang 17-01-07 20:18

ho ... ca n-am zis ca sunt ULTIMII ...
codasi - printre ultimii :)

c4 coupe imi place ... 407 coupe nu ... 406 da ... 406 coupe da ...

te iei tu repede de mine :)

cristi_407 17-01-07 21:46

Dar 407 limuzina iti place? :)

sponsoru 18-01-07 00:45

in acelasi stil imbecil unii posteaza ca sa ne uimeasca cu cate un " gainatz" de idee .. de la megane gt s-a ajuns la faptul ca
francezii nu au habar sa faca masini si ca le mai fac si urate... niste idioti si astia ..noroc cu restul celor care scriu fara ca neuronii sa le faca sinapsa si isi dau cu parerea de parca vorbim de gume turbo.evident nu e o surpriza pt forum-ul acesta.. apreciez user-ul race care din cate am observat se bazeaza pe argumente cand posteaza si nu face supozitii ca marea majoritate care fac abuz de nfs si apoi mai arunca cate o perla sa lumineze "prostimea".
prin analogie Era o vorba veche ca " la medicina si matematica se pricepe tot romanul".. care este..
si da... masina "pare" reusita

Mustang 18-01-07 06:56

eu nu inteleg care e problema ta ...
eu mi-am spus o parere...
nu-ti convine ... impusca-te !

nu contest calitatile masinii ... dar pur si simplu nu imi plac designurile masinilor concepute de francezi ...

in plus n-am zis ca nu stiu sa faca ...
poate trebuia sa mentionez ca in preferintele mele francezii sunt codasi la capitolul design ...

nah ... fericit ?

cristi_407 18-01-07 11:12

Fiecare cu ce ii place..Mie imi place ca masina sa iasa putin din comun sa aiba niste forme mai deosebite..Sunt satul de acelasi tipar..

Nautilus 18-01-07 12:12

Megane cu spatele lui cioplit cu tot arata mai putin nashpa ca Megane Sedan cu portbagajul lui de ladoi pe roti a/k/a un Logan ceva mai luxos :)

~Nautilus

sponsoru 19-01-07 01:44

ma adresam unei intregi categorii..daca te simti e alta poveste... ps:nici macar nu-s fan renault..

T.rac3Er 31-01-07 13:27

o alambicare de marketing. mult mai simplu sa puna motorul 2l aspirat de 180cp, poate si pe cel de 170. acum speculez, dar probabil e nevoie de vandut motoarele 2l turbo. in special blocurile motoarelor (care din cate inteleg sunt folosite in mai multe stagii de performanta. nu cunosc cazul, dar pot extrapola pe baza ilogicii unei astfel de miscari)
puterea mi se pare prea mica pt un astfel tip de motor, atat.

Morro 31-01-07 14:15

nu cred ca era mai simplu sa puna aspiratul ... plus ca turbo e mult mai confortabil ... iar puterea este SUFICIENTA pentru masina aia avand in vedere ca NU SE VREA o masina SPORT

Cosmin255 06-02-07 22:47

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 703528)
Megane cu spatele lui cioplit cu tot arata mai putin nashpa ca Megane Sedan cu portbagajul lui de ladoi pe roti a/k/a un Logan ceva mai luxos :)

~Nautilus

:)))))))corect

riptor 12-02-07 02:56

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 640106)
2.0 turbo si doar atatia cai?! nu pot sa cred...

pai are rs-ul destui din 2,0 turbo.daca il duceau pe la 180-200 era prea aproape de rs ca putere si nu prea isi mai avea rost rs-ul.eu asa gandesc

riptor 12-02-07 03:02

Quote:

Originally Posted by TheMadMan (Post 641479)
sa nu mai vb de clio v6.
cred ca e singurul reno care i-a placut si lui jeremy clarkson. :))

hai ca i-a placut si rs-ul........ :)
iar clio v6 practic nu are rival.e singura masina din clasa respectiva cu motor central.sa dea domnu sa faca totusi un nou clio v6.dorinta mea:motorul v6 de pe velsatis (3,5 litri) imbunatatit si cu 90-100 cai pe litru.deci undeva pe la 300-350 cai.cer prea mult nu?..

riptor 12-02-07 03:05

Quote:

Originally Posted by bizkuite (Post 641816)
se putea mai mult...

pai se putea! se cheama megane rs... cine mai cumpara megane rs daca gt-ul avea vreo 200 cai? nimeni... si asa sunt foarte putine rs-uri la noi

All times are GMT +2. The time now is 16:25.

- Copyright 2026 4Tuning