![]() |
Partea proasta este ca in aceea perioada osa am motorul desfacut pentru o reparatie capitala.Sper ca dupa ce osa-l fac sa-mi fac aparitia si eu pe la curse.
|
bafta la bac
Nebunu ...multa bafta la bac sa nu ne faci de ras!!!!
|
sa fie....si eu sper sa nu va fac de ras :))
|
tocmai am ajuns acasa.....si am intrat pe net deci cand facem intalnirea aia ? astept propuneri..
|
Re:
Quote:
|
pai nu ziceai sa ne intalnim sa vb despre plecarea la Craiova?
|
Re:
Quote:
|
ok pai atunci cum facem ? eu as veni da nu am cu ce...
|
Re:
Quote:
|
Cu parere de rau nu va pot sustine cu plecarea la Craiova fiindca trebuie sa plec pana in Baia Mare. Cand ma intorc, adica pe la sfrasitul lunii va sustin la orice activitate( daca pot).Pana atunci multa bafta si sa aratam ca si Brasovul poate :D :D :D :D
|
sorry dar nici eu nu voi veni....:( la urmatoarea promit
|
Dragii mei parteneri (de trafic & speeding), multe succese la Craiova!!! Make me proud :). Si cand va intoarceti, vreau sa va vad si eu ochisorii. Am mai vazut Megane-ul ala piesa prin oras, dar recunosc ca atat de captivata eram de masina incat nici nu m-am uitat la sofer.
Take care si sa NU conduceti cu viteza :) |
Multa bafta la Craiova!!!Sper ca intrarea noastra in lumea curselor sa fie spectaculoasa si sa nu ne facem de ras. Inca o data multa bafta si succes!! :D :D :D
P.S. Horatiu daca vrei sa-ti mai iau pleoapele acelea suna-ma.Numerele mele de telefon sunt la \"date despre utilizatori\".Ne vedem in august!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
o intalnire? cand mai facem? ca vad ca acum suntem mai multi...astept un raspuns...
|
intalnire duminica 21 augst in livada postei la masina de poiana
orele 20 sa ne cunoastem shi noi sa vb despre plecarea la vtm la sf Gheorghe sau despre orice vretzi voi numai sa ne cunoastem astept sa postati shi voi aici cu confirmari ...........sau fara |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning