![]() |
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Quote:
Ziua 1 este Sambata 22 octombrie 2011 cand accesul nu mai este permis decat pe baza de bilet sau abonament. Ziua 2 este Duminica 23 octombrie 2011 cand accesul nu mai este permis decat pe baza de bilet sau abonament. |
Quote:
Pentru tine driftul este mai spectaculos la 150km/h sau la 40km/h :?: |
Buna intrebare...
Evident, la 150km/h :D Dar nu stiu cat de spectaculos e driftul pe linia dreapta, fata de cel din curbe. Spectaculos e undeva intre, la intrarea din linia dreapta in curba, cred. Oricum, la ce piloti vor fi, spectacolul va fi oriunde. |
Quote:
Pe linia aia "dreapta" sunt 6 (SASE, adica 5+1) benzi. Inclusiv acolo vor exista schimbari de directie, fie si cel putin o initiere spectaculoasa. Si pana la urma... Iti iei biletul unde vrei, nu? :) |
Posibil, daca sunt acceptat, sa fac parte din echipa de sprijin :D
Ar fi fain sa stau printre ei, de-a dreptul spectaculos, dar si un pic periculos, dar speram sa nu fie evenimente neplacute, ca doar sunt piloti profi :). |
Quote:
|
Why?
Lasand pericolul la o parte, restul imi place. Sper numai sa nu fie ger de crapa pietrele :)) |
sa imi spuneti si mie va rog unde sunt exact tribuna si cortul VIP ca nu prea mam lamurit. multumesc.
|
Spectacolul va fi oriunde....in orice zona te-ai afla....( Drift ma refer ) ca sa nu mai zicem de Expozitia Tuning ( Masini Tunate , Expo Tuning , Car Audio .) la care nu-ti trebuie un loc ANUME. Unde mai pui ca vin Piloti Profesionisti deci....spectacol nene :X abea astept ! Sa ne vedem cu bine la eveniment . Bafta .
|
Sa ne vedem cu bine, cu caldura si fara ploaie.
|
Daca ar ploua doar pe PISTA :X ....cum ar " aluneca jucariile " ? Prea frumos
|
Nu imi pot lua bilet de pe net findca nu am card sau cont bancar .
Am doar cash deci pot sa ma duc undeva anume sa imi iau bilet ? Sau pot sa imi iau de vineri la acelas pret (zona peluza) Abonamentul de 30 de lei :-P Si apropo buna treaba administratorii de pe forum fata de alte forumuri sunteti foarte activi si foarte atenti cu detaliile Gj ! |
Detalii despre EXPO se pot da (locatie)
|
Salut baieti daca am 14 ani pot sa vin singur duminica???
|
Quote:
"Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro" |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning