![]() |
rectific: \"diferenta de frecare cu solul\" (intre motocicleta si conserva).
|
two busas murdering a supra
|
Guest --> Masina nu este o Supra ? Io parca asa tin minte ...
Am mai vazut filmuletul asta pe undeva ... Acum nu stiu ce ar trebui sa demonstreze filmul asta ... ca sunt masini pe care le poti compara cu motoare (uneori) .. sau ca motorul bate tot de la 100 kmph in colo ? (caum zicea cineva mai sus) Oricum super .. :lol: :lol: :lol: :lol: EDIT: :oops: am vazut dupa aia ca SUPRA apare in filename ... sorry Oricum este o SUPRA !! |
:lol: :lol: :lol: da da zmeu mai esti... :lol: ce faci daca nu poti sa treci de mine la 160 ??? :lol: paraca vad ce fata faci .. :lol: :lol: dar am mai spus .. oricum stiu cine esti de aia nu ma agit .. :lol: normal ca sunt motoarele mai tari dar de ce nu vrei sa recunosti ca sunt masina care merg si mai tare ai trecut pe la sectiunea filme?? :lol: acolo sunt cateva filme interesante.. :twisted: ia zi ce motor ai ??poate facem una la vara.. :lol: de la 160 in sus :lol: ???da sa numi vi cu hayabosa.. :lol: ce ceva de 600 fac...ca stiu ca ma tin binisor.. :wink: ...
|
Quote:
uite sau suparat mobristi .... lasa ca din toamna o sa fiu sie mobrist...dar bine ca nu o sa gandesc la fel ca voi..ca nu exista masina care sa faca motor... :twisted: |
prietene, tu nu ai sa fii niciodata \"mobrist\", iti lipsesc niste calitati esentiale. o sa fii un simplu agarici care si-a cumparat motor ca e la moda. si daca ai destui bani, la cat esti de tembel o sa-ti iei un motor destul de mare cu care ai sa te faci praf si ai sa ne povestesti aici ce ai patit. :wink:
n-o sa faci niciodata cu masina ta obosita vreo motocicleta moderna de 600cc, dar cui ii pasa? motocicletele sunt facute pentru a trai pentru ele, tu din fericire pentru noi n-ai sa intelegi niciodata asta. ai sa fii un simplu pieton pe motor :wink: |
ce tare esti ... :lol: :lol: vorbesti parca ai fi nu stiu ce campion ... :lol: uite hai sati spun ceva.. daca tot te ti asa de tare la vara fac cu tine cu un motor de 600 de la 150 in sus sa vedem daca ma pot tine cu masina mea \"obosita\" si iti garantez ca o sa ai o surpriza mare .. nu stiu ce va apucat de va luati asa de mine :twisted: esti vreun profesionist ceva ??mai stiu 100ca si tine ca re se cred tare ca stiu sa mearga pe moatare astia ca tine habar nau... vorbeste gura fara tine.... :lol: teai bagat aiurea in seama..si ce treaba ai tu ce motor o sami iau eu?? :twisted: o sami iau ceva mare si nu cred cai treaba ta.. nu vreau sa stiu cate trante ai tras tu cu motor sau nu ai nici motor?? :lol:
|
Bai baietilor,motorul ala mare care il aveti intre picioare va incins ouale asa de tare ca pute pe aici......
Va-ti gandit ca ar fi mai bine sa intrati ca vizitatori si sa va luati de baietii care au niste masini obosite pe aici.???... Ce va ascundeti aici....baiatul va propus,el vine in vara la bucuresti cu troaca lui asa ca puteti sa ii dati o lectie, ca lui nu prea i-a placut scoala ca voua,stimati premianti... Ce sa o lungim atata....puneti si voi 100 de EUR la bataie si o fac si eu cu una de 600 de la 100-300Kmh....... Apropo ajungeti la 300Kmh fara sa va udati pantaloni???? Oricum nici o problema,motorul dintre picioare usuca totul :lol: :lol: Mare scofala sa faci o motocicleta cu o masina preparata...... Invers ar fi imposibil..... |
stiti ce-mi place la voi astia cu motoarele.... ca in loc sa va luati de mine cand va spun ca va fac cu lastunul voi va luati de astia care va spun ca au sanse sa va faca cu o supra de 700hp si un audi rs4 de 480hp.... mndeah.... va urez distractie placuta in contiunare pe motoare dar nu mai sariti asa de cur in sus cand va arde motorul.... fiti si voi mai atenti sa nu va impiedicati dreaq sa cadeti si sa va rupeti ceva.... cel mai bine e s faceti cum a zis DZ1.... banu jos si cursa se face.... ma bag si eu acolo cate 100 euro pt catalin si DZ1 .... u dau in spate si de la mai mult :P
|
domni vizitatori,iubitori ai scolii si ai stiintelor exacte!mai pune-ti burta pe carte si la figurat nu numai la propiu,ca degeaba altfel!motoarele sunt mai tari ca masinile,asta doar standart,pt ca asa cum v-au zis si altii,masini modificate rup motoarele in doua si asta este in realitate,se face mai greu, dar se poate!sunt exemple clare!daca sunteti niste progenituri de-ale lui Einstein,va astept cu placere!bagati cunostinte la greu,ca sa va pot \"umple de fum\" inainte sa o faca catalinrs4 la vara!nu a zis nimeni ca cele de fabrica fac fata motoarelor,caci din fericire si spre deosebire de voi noi GANDIM,daca stiti ce presupune asta,dar cu masini modificate,va intoxicam pt 20 ani!bafta si mai invatati,teorie si practica!vizitatorilor,in cateva luni,daca am destui bani,am sa va fac sa inhalati gaze de DACIE, ca sa va stea in gat bine de tot!
|
Interesanta discutie ... daca imi iau motor inseamna ca asa e la moda si ca o sa ma injurati ca sunt kokalar? Eu zic sa va linistiti cu totii si sa terminam odata cu prostiile astea de Motociclisti Vs. Masinisti ...
Daca chiar vreti puteti sa faceti la vara o cursa, dar faceti-o cu si din placere, si eventual fara sa va aratati degetul la 300/h. (apropos ... voi puteti sa conduceti doar cu o mana si cu cealalta sa aratati degetul la 300/h ? :P ) Pace. |
doamne ce distrusi :wink:
sa va dea dumnezeu sanatate ca am de ce zambi intr-o pauza de cafea. discutiile pe care le sustineam erau principiale, baietii cu capul pe umeri merg de placere prieteni, liniutzele sunt apanajul tzaranoilor. distractie placuta :wink: oricum, tot principial, iti fac troaca aia de-i merg fulgii si de pe loc si de la ce viteza vrei tu :D |
Voi chiar vorbiti serios aici?!?!!?!?!
As avea de spus multe, dar voi incerca sa spun ce-mi trece rapid prin minte: La una din cursele legele de masini un 600 \"l-a facut\" pe Viper! Catalin RS4: Daca detii un o masina de aproape 500 de cai nu inseamna ca ai rupt tot ce ti-a stat in cale! Masina ar trebui sa aibe cam 1300 de Kg, deci un raport de aproape 3 Kg pe un cal! Pe cand un 600 modern are in jur de 1,2 Kg pe cal! Eu am zis ca exista masini PREPARATE foarte potente, dar, daca punem o masina preparata, punem si o motocicleta preparata! In ceea ce priveste FENOMENUL moto e o treaba! Va asigur! Noi, motociclistii, avem o vorba: \"Sunt 2 tipuri de motociclsti: motociclisti si posesori de motociclete!\" Eu am fenomenul in sange, tatal meu a fost si el motociclist, fratele meu este pe cale sa-si achizitioneze o motocicleta, eu am niste km cu motocicleta (acum sa nu credeti ca sunt un foarte vechi pe strada cu motocicleta - am 4 ani, dar multi km). NU AS RENUNTA LA MOTOCICLETA PT NIMIC IN LUME! IMI UMPLE SUFLETUL DE BUCURIE! ORICAT DE SUPARAT AS FI, E DE AJUNS SA FAC CATIVA METRI CU MOTOCICLETA SI-MI TRECE! SUNT INDRAGOSTIT DE MOTOCICLETE! In acelasi timp sunt lesinat dupa maisni vechi! Detin 2 exemplare de epoca, la care tin, de asemenea, foarte mult! Rivalitatea inte motociclisti si \"conservari\" (fara ofense), cred ca va fi eterna. Calaresc destul de prudent, ar am 3 trante la activ, si, adevarat va spun ca NU din cauza mea, ci din cauza masinistilor! De ce nu accepta faptul ca existam?!?!?!!? In ceea ce priveste viteza, pot spune ca primavara trecuta am luat radar pe strazile din Bucuresti cu 186km/h, in timp ce eram pe reducere ca am observat, in cele din urma, radarul! A fost show cu politistii! - :) ... m-am dat cu 200km/h si in conditii de trafic intens! Mint?!?!!?!? ... Din moment ce atingi 200 in treapa 4 din 6, dispunind de o cutie ce lucreaza in regim secvential, va asigur ca ia viteza foarte repede! In plus in primavara asta vreau sa-i fac niste up-grade-uri: voi opta pentru cuplu mai mare si o viteza de punctmai mica! Momentan am 136 de cai in motor, dar vreau sa \"umblu\" si la admisie si evacuare .. cred ca o duc in 140 de cai fara prea mare efort. Va respect! |
Marfa! Inseamna k avem ce vedea la vara :D . Abia astept - sper sa nu va dati la fund, da? (vorbesc serios!)
Iar v-ati incins dar acum dau dreptatea in partea cealalta :wink: Si -o chestie- de unde stiti voi k-s taran daca fac si eu niste liniutze? Va aduc 5 fete care o sa va contrazica :P :P :P Si stiu k soferii din Ro sunt de *** (calca la greu motociclisti) dar nu trebuie sa generalizati :wink: Numai bine :wink: |
ba ursule dar tu mai inteles fals pe mine am zis eu ca am rupt toot ce mia iesit in fata sau ce?? :twisted: si faptul ca tu te lauzi ca tea prins radarul cu 186 nu cred ca este o chestie cu care sa te lauzi...si pe mine ma prins radarul cu peste 200...in loc de 90.. si nu ma laud sau? oricum nu vad de ce va ofenstati voi mobristi aici??...ca oricum am zis si o sa mai repet de ori de cate ori este nevoie ..ca exista masini care sa faca orice motocicleta...dar stiu si cum sunteti voi mobristi.. nu credeti nimica va credeti zmei cand sunteti sus pe motoare .. stiu si eu pe multi ca voi...welcome back zahei.... :lol: :lol: :lol: daca vrei ..la vara facem una de la 160 in sus cu ceva de 600... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning