Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

AG-20-MCA 19-04-07 21:20

Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!

Parerea mea e ca i-ar sta mult mai bn la interor cu un volan sport si un bord dinala mare ;) si la exteror ar da fff bine nijte jentzi si nijte cauciucuri mai late

>Bafta in continuare<

B-61-KYS 20-04-07 14:40

Doamne ce tziganie ! Daca ti-ar vedea topicul Pinin Farina ar face stop cardiac de atata ras!=))

ICE-M@N 20-04-07 16:11

deci acum fara suparare dar iti place tie gti-ul ala pe grila nu stiu de ce il tii acolo dca motoru tau nu e gti deci e super naspa iti vad masina apropae in fiecare zi cand ma duc la scoala parcata acolo pe la constructii , asa nu arata rau vopseaua de pe ea sau sa vad rugina si altele da cand vad atatia caluti de la ferrari pe ea si numa gti-uri ......................acum fara suparare da strica mult aspectu masinii sal si bafta cu ea

adi.schumi_tm 20-04-07 16:20

Quote:

Originally Posted by ICE-M@N (Post 862110)
deci acum fara suparare dar iti place tie gti-ul ala pe grila nu stiu de ce il tii acolo dca motoru tau nu e gti deci e super naspa iti vad masina apropae in fiecare zi cand ma duc la scoala parcata acolo pe la constructii , asa nu arata rau vopseaua de pe ea sau sa vad rugina si altele da cand vad atatia caluti de la ferrari pe ea si numa gti-uri ......................acum fara suparare da strica mult aspectu masinii sal si bafta cu ea

Am 3 caluti pe ea si 3 semne de gti din care 2 pe praguri...oricum masina va mai suferii foarte mici modificari la aspect dar inca nu am timp de asa ceva si orice ar fii calutii de la Ferrari NU ii voi da jos :P

adi.schumi_tm 20-04-07 16:21

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 861973)
Doamne ce tziganie ! Daca ti-ar vedea topicul Pinin Farina ar face stop cardiac de atata ras!=))

pt voi bucurestenii orice nu e din Bucuresti si e din provincie e tiganie...dar mai bina asa tiganie cum zici tu decat sa ma ploaie cand ies din casa....tu ce masina ai mah?

B-61-KYS 20-04-07 17:04

Sa nu ajungem la discutii dinastea,ca te faci de kko:) stii vorba aia: "daca iti zice unu ca esti beat..nu-l crezi, daca-ti zic 2 deja te duci sa te culci!" NU INTELEGI CA E TZIGANIE???? :) Apropo ICEMAN e din zona ta..si totusi ti-a spus ce si cum :)):lol:

adi.schumi_tm 20-04-07 18:45

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 862240)
Sa nu ajungem la discutii dinastea,ca te faci de kko:) stii vorba aia: "daca iti zice unu ca esti beat..nu-l crezi, daca-ti zic 2 deja te duci sa te culci!" NU INTELEGI CA E TZIGANIE???? :) Apropo ICEMAN e din zona ta..si totusi ti-a spus ce si cum :)):lol:

Pe buen acum mie NU doar ca nu mi se pare ci sunt SIGUR ca NU E TIGANIE...poate pt tine e ca nu ai nimik si visezi la cine stie ce masina scumpa

B-61-KYS 20-04-07 18:52

Nu inteleg de ce te superi! Te asteptai numai la cuvinte de lauda?Daca dau un search pe forum gasesc poze cu masina ta la kitchuri.Spre linistea ta am tot autohtona,iar ca sa ma laud putin ,numai muzica din ea face cat toata masina ta plina de brizz brizzuri:) Auzi..cand te intreaba femeile ce masina ai..ce le raspunzi? Dacia sau Ferrari :))

83_URZ 20-04-07 19:05

salutare oameni buni!
Ai punctat f bine frate ca masina nu este numai pentru plimbat "cum fac uni" si se lauda apoi ca ce bine arata a lor si altele sunt naspha... In aceiasi situtie ma aflu si eu, nu prea vreau sa ma arunc la cine stie ce modificari importante pt ca apoi dupa un drum facut de taicamiu la tara sau cine stie pe unde, sa vad masina "stramba" sau cine stie cum..... Daca nu este lucrul tau degeaba.. am avut si eu probleme cu ai mei in acest sens..( eu schimbam spoilerele ca pe sosete...:cry: ) ce naiba.... asta este adevarul.
Nu vreau sa supar pe nimeni dar eu asa gandesc... cel putin momentan. :D

Nu va aruncati cu capul inainte.... ;)

bafta la baieti

observatie: si eu sunt fan FERRARI :lol:
Anul acesta vom castiga campionatul atat la constructori cat si la piloti....... 8)

adi.schumi_tm 20-04-07 19:06

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 862422)
Nu inteleg de ce te superi! Te asteptai numai la cuvinte de lauda?Daca dau un search pe forum gasesc poze cu masina ta la kitchuri.Spre linistea ta am tot autohtona,iar ca sa ma laud putin ,numai muzica din ea face cat toata masina ta plina de brizz brizzuri:) Auzi..cand te intreaba femeile ce masina ai..ce le raspunzi? Dacia sau Ferrari :))

Nu ma asteptam la cuvinete de lauda dar mi-am dat seama ca miticii tot mitici raman si chiar nu te intelg ce te lauzii cu muzica ta...si nu te ***e pe tine capu ce vb eu cu femeile

B-61-KYS 20-04-07 19:09

eram curios :D tu m-ai provocat :D ! deci..tu ai dacia cu motor GTI de 45 cai putere(cp) + inca 3 dupa capota(cei de la ferrari )..Asta da tuning frate!! =))

adi.schumi_tm 20-04-07 19:10

Quote:

Originally Posted by 83_URZ (Post 862445)
salutare oameni buni!
Ai punctat f bine frate ca masina nu este numai pentru plimbat "cum fac uni" si se lauda apoi ca ce bine arata a lor si altele sunt naspha... In aceiasi situtie ma aflu si eu, nu prea vreau sa ma arunc la cine stie ce modificari importante pt ca apoi dupa un drum facut de taicamiu la tara sau cine stie pe unde, sa vad masina "stramba" sau cine stie cum..... Daca nu este lucrul tau degeaba.. am avut si eu probleme cu ai mei in acest sens..( eu schimbam spoilerele ca pe sosete...:cry: ) ce naiba.... asta este adevarul.
Nu vreau sa supar pe nimeni dar eu asa gandesc... cel putin momentan. :D

Nu va aruncati cu capul inainte.... ;)

bafta la baieti

observatie: si eu sunt fan FERRARI :lol:
Anul acesta vom castiga campionatul atat la constructori cat si la piloti....... 8)

Da sigur vom lua campinatele anul asta
Masina asa cum am zis am facuto duap gusturile mele si duap posibilitati...masina care va fii cumparata din banii munciti de mine o voi face tot ca sa ma pot folosii de ea...nu sa-mi fie frica atunci cand mai prind cate o groapa ca tre sa-i iau alt spoiler

83_URZ 20-04-07 19:16

Nu asta este ideea acestui forum..... care e kitch si care nu e..... eu zic sa vorbim mai frumos si sa nu ne mai aducem jigniri de nici un fel.... ;)

ciao

B-61-KYS 20-04-07 19:18

De acord..pot vorbi frumos cu oameni care stiu sa vorbeasca frumos ;)

adi.schumi_tm 20-04-07 19:22

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 862478)
De acord..pot vorbi frumos cu oameni care stiu sa vorbeasca frumos ;)

eu zic ca ar cam fii cazul sa te mai abtii de la comentarii aiurea
si apropo tu ai inceput sa zici ''tiganie'' cuvant din mahalaua de la tine de la bucuresti

All times are GMT +2. The time now is 05:48.

- Copyright 2026 4Tuning