![]() |
Re: B 977 DAC
Felicitari pentru masina, nu credeam ca exista cineva care sa investeasca atata pasiune, munca si bani intr-o Dacie.
Arata foarte bine imi aduce aminte de prima mea masina. Felicitari si sa te plimbe multi km fara probleme. Ca parere personala pentru ca barile au iesit atat de bine sa o lasi fara acele tampoane. Felicitari inca o data pentru ceea ce ai realizat. |
Quote:
|
Ti-au iesit lux piesele la cromat,lucru' de calitate.Se pare ca mai sunt si firme care se respecta si nu fac munca de mantuiala.
|
3 Attachment(s)
Inca ceva poze . Astazi sper sa termin cu fata - pivoti noi , bucsi bascula , T-ul amortizoare , bucsi tiranti , bielete noi , capate de bara noi , bucsa teflon caseta si garnituri , samd . Am pus cutia de viteze pe banc si de maine incepe dansul :D:D
Imi lipseste ornamentul superior de la capota -dar am ceva promisiuni . Mersi Dane . |
Quote:
|
Quote:
A iesit crimaa :X:X vopses-te si tu in spatele grilei cu negru mat sa dea mai bine la ochi :D |
Sunt super bucuros - maine va pun poze . Cutia arata impecabil - uleiul era curat , curat . Ii schimb simeringurile de la planetare si o curat . Cam atit ! Am dat comanda de un cautator de 4 trepte ... cred ca pina simbata e inapoi pe masina . In plus toba de esapament , pe toata lungimea ei , este buna - buna .
Caut un radio Predeal - cine are unul care sa arate la standardul pe care mi l-am impus la masina - sa ma contacteze , fie telefonic - 0722362009 fie pe PM : |
Cand ma uit la masinuta imi vine sa plang....O opera de arta...
Parca asteapta sa iasa de pe poarta frabrici Sa ai grija de ea cum ai avut si pana acum... Si felicitari pentru masinuta si tineo tot asa;) |
Foarte frumoasa masina,chiar mai rar gasesti o persoana ca tine care sa o aduca in stadiul asta.Respect si bafta in continuare.
|
2 Attachment(s)
CV si pompa de frina .
|
tevile de frane si cele de benzina le-ai schimbat? sau au ramas cele originale.
|
Originale - nu au probleme . S-au desfacut conductele de la pompa foarte usor . Am luat numai furtune cu imbracaminte de metal , pentru pompa de benzina si retur .
|
3 Attachment(s)
Simeringuri noi la planetare , schimbat uleiul , curatat aerisitorul , scos namolul de ea si vospita .
|
Cred ca o sa ma injure dinou mecanicii tai, spune-le sa schimbe si simeringurile, cel de la capac maneta de schimbator si celalalt de la rulmentul de presiune, macara sa fie totul ok:lol:.
|
Dane daca le fac pe toate acum - cu ce ma mai ocup peste 1 an ??:lol::lol:
Acum serios - sta bine la simeringuri la CV . Pierdea mult ulei pe laterale si asta am rezolvat-o . Eu am adus masina pe roti si mergea ceas - problemele constatate intial le-am rezolvat si inca pe deasupra . Ti-am mai zis ca am avut noroc de o masina extraordinar de bine intretinuta pentru ca batrinul de la care am luat-o inca lucra mecanic intr-un service auto . |
All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2025 4Tuning