Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Diverse probleme auto (Service, etc.) (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/27518-diverse-probleme-auto-service-etc.html)

rechinasu 08-06-06 20:19

Re: Service (probleme auto)

nu stie cineva din ce as putea sa pun antifonare la capota.un material rezistent termic ??????

fiat500 08-06-06 20:56

azbestu (sau cum se scrie )e rezistent la caldura

Eagle_flyaway 08-06-06 21:07

Mai bine cauta in dezmembrari una gata facuta...poate un pic uzata dar macar aia pt asa ceva a fost facuta .... Bafta

Bogdan' 08-06-06 23:54

smoke,faci cumva si reglaje de directie?

Vlako 11-06-06 16:51

sal , care stie sa regleze un motor de ford V6 ( nu sta la relantiv ) cutie de viteza automata ( careva care a mai lucrat cu motoare de ford )

Eagle_flyaway 14-06-06 23:16

probabil tre segmentat .... :D

WannaDie 15-06-06 18:23

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway
probabil tre segmentat .... :D

mdea..."probabil din cauza uzurii segmentiilor o fi picat relantiul in baia de ulei",deci e nevoie de segmentare looooooooooolllllllllllllll.....asta cu segmentatul e chiar tare....e din lotul cu relantiul picat in baie cred....doamne fereste ce le poate debita capul la unii....

mah asa ca fapt divers un sfat de la mine: daca nu stiti nu va bagati in seama asa aiurea.......

cat despre reglat motoare incercati la tipul de pe valea chintaului, e destul de tare in reglaje....si ar mai fi unul in gheorgheni foarte bun, dar nu stiu sa va zic o adresa exacta si nici daca il prindeti cu chef de reglat motoare sau nu...

Detman 16-06-06 09:38

am pe masina .. pe fatza cel putin amortioare pe gaz, iar unul dintre ele tot face pssss cand dau in gropi.. adik cand culiseaza ... mai pot sa merg cu el sau tre schimbat??

Detman 20-06-06 14:45

dar pe bune... certati-va altundeva...

am pe masina .. pe fatza amortizoare pe gaz, iar unul dintre ele tot face pssss cand dau in gropi.. adik cand culiseaza ... mai pot sa merg cu el sau tre schimbat??

ma ajutati sau va certati ca 2 copii de gradinita??

DaNuTzU' 20-06-06 19:56

daca face psps mai ilpoti lasa ceva vreme
ceva insemnand o luna cel mult daca circuli zilnic

turbojack 20-06-06 23:55

[QUOTE=Detman]dar pe bune... certati-va altundeva...

am pe masina .. pe fatza amortizoare pe gaz, iar unul dintre ele tot face pssss cand dau in gropi.. adik cand culiseaza ... mai pot sa merg cu el sau tre schimbat??

QUOTE]

lasa-te cu forta pe partea cu telescopul bolnav si apoi lasa masina libera.Daca revine imediat in sus fara sa mai faca balans e ok.daca salta ca o barca,aleluia telescop.Regula este ca se schimba ambele telescoape pe axa,deci vor trebui schimbate 2 telescoape.

ZanDer 22-06-06 07:56

[QUOTE=turbojack]
Quote:

Originally Posted by Detman
dar pe bune... certati-va altundeva...

QUOTE]

lasa-te cu forta pe partea cu telescopul bolnav si apoi lasa masina libera.Daca revine imediat in sus fara sa mai faca balans e ok.daca salta ca o barca,aleluia telescop.Regula este ca se schimba ambele telescoape pe axa,deci vor trebui schimbate 2 telescoape.

altfel nu primesjti garantzie ... daca schimbi numa unu din ele ...

smoke 22-06-06 12:12

ma ..daca face un caciuc pspspspsps cand merg cu el ma mai tine o luna ????????? : )))))))))))))), 3 pagini pe un amortizor care face pspspspsps... nu sunteti normali :)))), get a job..iar ''pt chat'' si injuraturi.. deschideti-va ma canal de mirc

Detman 22-06-06 13:04

smoke... intrebarea... am pus-o acum 1 pagina... si ... oricum ... ei nu se cearta pe seama amortizorului ... ci ... doar de hobby ...
intrebam si eu sa nu raman prost. :( ...

Kent8 24-06-06 10:28

o sa venim si acolo, da innainte trebuia sa citesti ce scrie:Service (probleme auto)

All times are GMT +2. The time now is 22:44.

- Copyright 2026 4Tuning