![]() |
pai tu ai sa conduci ma masina .. daca e electrica nu inseamna ca o sa te conduca ea pe tine ...sin in alta ordine de idei nu benzinarele is cele mai tari motoare .. mai exista si atomice :))
|
ca sa va dati seama cat de nasoala e treaba cu petrolul eu va rog sa intrati pe site-ul asta http://www.petrol.home.ro/ , sa cititi ce scrie pe acolo, si dupa aia sa va spuneti parerea despre auto electrice / benzina
|
Re:
io zic ca ar fi bine sa se treaca asha incet incet la mashini pe curent caci pe masura ce avanseaza tehnologia motoarele pe curent devin din ce in ce mai performante da problema este asta: cum vasuna atunci un muscle car american , unde va mai fi sunetul unui v8 sau fisiitul unei turbine?asha ca pt noi impatimitzii de notoare curentul nu va fii niciodata o alternativa. cea maiplacuta muzica ramane live ul unui motor la peste 6 7000 rpm iar cu mashinile pe curent nici backfire nu putem face.
daca nu v-am lamurit ca benzina ramane pe primu loc ganditzi-va asha: Ferrari pe curent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEVER!!!!!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
|
benzina clar!pai cu aia electrica mai pot eu sa fug ca dementu?aia :lol:electrica ar fi o idee buna da peste vreo 50 d ani!:)
|
Re:
Quote:
|
Eu prefer benzina... ganditi-va motorul Otto a aparul de \"mii de ani\", pe cand motoarele electrice(pt automobile) au aparul cat de cat recent(idei in legatura cu acestea au existat de multa vreme, dar...) mai ales(cred) din cauza normelor de mediu, care impiedica aparitia supermasinilor. Ganditi-va la Ferrari F40, care nu mai are ce cauta pe strazi dupa norme..... Asta e, pana cand motoarele electrice vor fi perfectionate, eu prefer benzina. Sunt sigur ca in viitor vor aparea solutii si mai ingenioase decat motoarele electrice, dar orice aparitie implica multe teste, cercetare. Cel putin in Romania unde inca se mai circula cu Dacia 1310, mai este cale lunga pana vom circula cu 280 km/h cu masini pe Oxigen, sau curent :)). :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning