![]() |
Re: Nush daca trebuia sa postez si eu DACIA mea!
dc nu ii faci toate usile la fel fara incuietori? si vezi k daca p fata le schimbi fetele si p spate tre sa faci ceva de genu asta sau sa le incarci cu chit k alea vechi au linie sus aproape de geam iar astea noi sunt rotunjite
|
pt aripi .... pasajul de renault 25 d la aripa d fata cade perfect la dacie p spate
|
2 Attachment(s)
uite pasajele mele ... pasaje de reno 25 (aripi d fata)
|
1 Attachment(s)
o alta poza cu aripa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare legata de bulbar. El e prins numai in lonjeroane, parca. Deci in caz de accident frontal, lonjeroanele preiau socul si se stramba primele, nu?
|
Quote:
|
Eu nu o sa m-ai pun bulbar pentru ca nu vine bine fara bara cu bulbar :)
|
stai calm,nu are rost sa te rusinezi cu masina ta frate!aici nu conteaza prea mult ce masina conduci,conteaza doar pasiunea noastra ptr masini!dacia ta arata f bine ptr una din '76 ,se vede k e ingrijita.sunt curios cum va arata in continuare dupa vopsit.oricum bafta in continuare!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poze....:-)
|
1 Attachment(s)
Poze....:-)
|
Quote:
am auzit k se mai potrivesc si alea d golf... nu stiu cum vin cat tre sa modifici din ele pt ca nu am vazut niciodata doar am auzit si d aceea nu comentez , la stea care leam folosit stiu foarte bine k nu tre sa faci absolut nimic decat un tinichigiu care sa ti le taie cum trebe si sa le sudezek nu se merita sa faci nici o cioclarie k poate cine stie te scoti mai iefitn... k daca nu stii o sa le strici si dupaia nu mai gaseti sau poate gasesti mai scumpe ...iti spun din experienta mea |
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning