![]() |
re: Care ar fi cel mai bun motor pentru un începător ?
Honda XR600 din '91. Fiabilitate, consum, intretinere, maxim 1500€
Toti enduristii au numai cuvinte de lauda despre el.. ;) In martie 2008, o sa plecam in desert pe Xr'uri din '91 :) Baga un ochi la semnatura mea. Numai bine! |
Nu`i rau motoru` asta ce mi`ai zis da ...asa vrea ceva pt zi de zi pt trafic urban si eventual ceva mai nou ...nu din `91 repet eu sunt inceptor ...crezi ca mi s`ar potrivi un Xr600?
|
De ce nu? :)
Noi le luam in desert pentru fiabilitate nu ca ar fi cine site ce bestii :D |
Tazzy un id`u de mess se poate sa te stresez putin :D!?
|
Il am in profil :)
|
O intrebare OfT : Am inteles de la cineva ca poti conduce scutere de pana in 49 cmc cu B-ul?
|
pana in 50 adica 49 n-ai nevoie de nik doar de buletin :).... si sa fie inmatriculat
|
Quote:
|
eu am vazut si inmatriculate chiar un prieten a avut scuter inmatriculat de el fara sa aiba carnet
|
Quote:
|
salut , vreau si eu sa imi cumpar o motocicleta RIEJU RS50, stiti ceva daca este buna? ms anticipat :D
|
@drzvd_x2000: are un prieten Rieju RS2 50 din 2000 si ceva.. daca te intereseaza.. vb pe mess ;) id`u r0scatu
|
ce se merita , yamaha tzr 50 (500 km , 2007 , are 2 luni) cu 2100 euro sau rieju (care e facuta cik tot de yamaha ) nou nout , garantie 2 ani la el , cu 2900 euro??? plz:D:D
|
m`am dat cu amandoua modelele .. eu zic tzr ;) rieju nu ii facut de yamaha.. ii ceva chinezesc.. care cica are motor de yamaha pe el.. cel de 125
|
Re:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2025 4Tuning