![]() |
Re: Revista 4TuningRO NR4 !!
pt abonati:
cand soseste in cutiile postale? presupun ca peste vreo 2 saptamani o avem si noi :D abia astept/am :D:D:D PS : foarte tare coperta |
cam periculos sa o lase in cutiile poshtale...daca e slabita ushitza shi se vede revista ..sar putea sa no mai gaseshti in cutie:P:))
|
A gasit cineva revista? :)
|
Quote:
|
Quote:
oricum maine la prima ora (adik pe la 12 cand ma trezesc:D) sunt la AGIP..;) |
nu te grabi ca dragalasii din distributie nu lucreaza toti in weekend
asa ca luni-marti o sa fie peste tot pe tarabe |
abea astept s-o gasesc si in cluj
inca in cluj mai este nr 2 si 3 :d prin cora :P daca va intereseaza ceva numere mai vechi :P |
Sunt scrise pe forum toate locatiile din Bucuresti si din tara unde se gaseste dar daca te duci si intrebi la tarabe de revista zic aia ca faci mijto de ei sau nu au auzit :) !Oricum coperta super reusita:D ..abia ajtept sa o cumpar
|
super tare coperta e chiar reusita abia astept sa citesc revista pare foarte interesant nr asta :!:
|
A mai aparut Iasul si Bacaul in revista?
|
Quote:
|
Nu ai intzeles bine......daca a mai aparut in revista intalnirea de la iasi si bacau!
|
ups....nu citisem eu bine :) nu stiu...vom vedea
|
Interesanta coperta ... sexy individa ... nice underwear ;) Off , domne , ce face zoom-ul asta :lol: Abia astept sa trec pe la sediul vostru sa-mi ridic revista gratuita ! Apropos , cand as putea trece ???
|
am fost si azi la Agip si tot nu a ajuns....si la rodipet intreb de patru tuning si ma corecteaza o baba de 50 de ani ca four tuning :Dde parca eu nu stiam.. dar tot nu o avea....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning