Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/2730-piatra-neamt.html)

catalos 24-11-06 18:51

Re: Piatra-Neamt

interesanta ideea cu clubul, dar spune si tu mai multe detalii de el. eu am un golf II in curs de modernizare. nush cat de repede va ajunge cum vreau eu, dar am facut deja inceputul (mi-am luat o pleoapa de faruri).:sad:

Ali_ump 25-11-06 03:55

Quote:

Originally Posted by catalos (Post 635418)
interesanta ideea cu clubul, dar spune si tu mai multe detalii de el. eu am un golf II in curs de modernizare. nush cat de repede va ajunge cum vreau eu, dar am facut deja inceputul (mi-am luat o pleoapa de faruri).:sad:

:D e un inceput si asta....insa dac vrei mai multe detalii uite ID-u meu de messenger... Ali_ump2004...putem sta de vb acolo...mai avem un golf II Gti in club tot din Piatra Neamt

dangti16v 25-11-06 07:43

Quote:

Originally Posted by catalos (Post 635418)

salut man eu sunt posesorul de golf gti din club:D ce modificari vrei sa-i faci?
ca si eu il bag la modoficat in primavara

Ali_ump 25-11-06 11:17

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 635893)
salut man eu sunt posesorul de golf gti din club:D ce modificari vrei sa-i faci?

ma implic si eu in proiect si o sa iasa ceva super tare.....

Ali_ump 25-11-06 11:34

8 Attachment(s)
cateva poze

Ali_ump 25-11-06 11:36

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 635893)

Mai posetaza si la Kamikaze Racing Team la sectiune Cluburi promitatioare s-avem si acolo ceva ativitate

Ali_ump 04-12-06 23:29

Intalniri ale clubului in fiecare vineri la ora 20:00
in parcarea din centru !!!be there

dangti16v 05-12-06 11:43

INTALNIRI IN FIECARE VINERI LA ORA 20,CEI INTERESATI SUNT ASTEPTATI IN PARCAREA DIN CENTRU !!!!! asa cum zice si Ali _ump...be there

CRyS` 10-12-06 13:12

Eu va astept cu drag in primavara europeana in Iasi...undeva la mijlocul lunii martie! Va fi ceva in Iasi...Pana atunci sper sa va organizatzi si voi!Si ceretzii lui Zoliat sa va faca si voua un forum la COMUNITATZI LOCALE!

Am fost acuma 1 saptamana in Piatra si mi`a placut!!!

Ali_ump 10-12-06 15:49

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 655165)
Eu va astept cu drag in primavara europeana in Iasi...undeva la mijlocul lunii martie! Va fi ceva in Iasi...Pana atunci sper sa va organizatzi si voi!Si ceretzii lui Zoliat sa va faca si voua un forum la COMUNITATZI LOCALE!

Mersi t sfaturi man....intradevar multa lume zice ca Piatra e un oras misto....o sa aveti ocazia sa il si vedeti cum da caldura....o sa va pregatim ceva frumos...si o sa fim si noi prezenti la Iasi atata timp cat si Iasu o sa fie prezent la noi...Peace!!!

BoyKind 12-12-06 21:37

vreau si eu poze cu masinile tunate :(

Ali_ump 12-12-06 22:42

masinile tunate din Piatra Neamt?

dangti16v 16-12-06 08:51

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 655165)

Multumim de invitatie ,mai intai trebuie sa mai adunam si noi niste lume vad ca pe forum sunt interesati de intalniri,masini...dar nu vine nimeni la intalniri
acum suntem destui de putini dar ramane de vazut

dangti16v 19-12-06 09:29

baietzi mai multa activitate pe forum ca sa intram si noi in rand cu lumea.....
KAMIKAZE RULLS

Ali_ump 19-12-06 15:49

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 666886)
baietzi mai multa activitate pe forum ca sa intram si noi in rand cu lumea.....
KAMIKAZE RULLS

Chiar asa mai cu spor baietzi mai cu spor...ca nu vad pre multa activitate pe aici
Astept sa ma contactati pentru inscrieri in club si sa punem la cale planu de bataie pt la anu'...:D

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning