![]() |
Re: E30-BearTaz!!!
mi-a omorat jucaria si a dato panarama :evil::evil::evil:
|
nu am omorat-o eu....tipul la care a ajuns i-a dat ....maxxim.oricum,nu mai exista ,e dezmembrata.On-topic:Urmeaza ceva grav:D!
|
urmeaza pe dracu :))
|
5 Attachment(s)
Momentan nu e intr-o stare foarte buna... dar s-ar putea sa revina cu o recarosare :))
|
Posibil Sa Fie In Viitor Un 2.0 24v :> Pana Atunci E Un Super Bolid :-? Dupa parerea mea Zburator:>
P.s Multumesc Fotografului Pentru Poze Am Iesit Si Eu:"> |
tazule in g...matii l ai dat tu rpde :P
mai exista ma ursu ? ca nu mai stiu ce sa intimplat cu el de cand a rupt mitza motoru :D....l am plimbat si eu de cateva ori si era chiar destul de vanos 2.3ul ala |
Mda Mai Exista Ursu Este Partial Dezmembrat :) si numai este a lui mitsa!
Voi sunteti Nebuni Ati Vazut vreodata cum arata un 2.3? Ala dupa urs e 2.0 12v omg...auzi 2.3:no: |
2.0 am zis si eu ca e, mitza a scoso ca e 2.3 :) nu prea m a interesat asa mult ...doar ca se dadea frumos de cur
|
Mitza ala nu are nici o treaba cu masinile daca ala la el e un 2.3 e clar .. 2.5 dupa pisica e M Power... =)) N-ai cu cine :)) Ma rog Ideea e ca masina exisa :> Doar ca are motoru terminat:)
|
da pai mi a zis ce a patit :)
asta este. |
Masina cazuta pe mainii proaste:) Asta e ! Cu Siguranta Baiatu La Care E O Sa Faca Ceva Din Ea
|
Sa fie ce motor o vrea fiecare si gata.
|
pai si aveti idee la cine ajunge?nu de alta,dar mai sunt acte ale masinii la mine:)
|
da stim la cine e:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning