![]() |
Re: [WIP]Lamborghini Murciélago
ms omule... vedem ce se mai poate imbunatati ;)
|
am si eu o intrebare ....
tuning ii faci ...sau doar stok .. |
Quote:
|
ups ....
nu am citit chiar toate posturile ...eu am vazut poza cu , caroseria si nu se vedea tuningul ca sa spun asa.. poate el le face intai stok dupa care le face si tuning ... mai sti .. |
1 Attachment(s)
Nu prea am timp sa lucrez, dar mai fac niste test renders.
scuze pentru low quality... C&C welcomed |
modelul asta de janta nu crezi ca duce un pic spre jantele de pe porsche`uri ? forma asta de "spirala" ...
|
2 Attachment(s)
ba da... chiar am vazut si modelul de fata pe un porsche...
dar am vazut ca se "poarta" si pe lambo |
acum ca le`ai facut ...keep working ... ma abtin de la alte comentarii pana la final :D
succes cu proiectul ! |
ms... poti sa comentezi... nu ma deranjeaza...
daca ti se pare ca e ceva aiurea sau nu arata bine, spune. bye, Cris |
bine :D intr`un fel o sa se ajunga la o discutie asemanatoare cu cea de pe topicul lui topart legat de combinarea a 2 stiluri diferite ...american si italian
intr`un fel ..modelul asta de janta ..e ca o "semnatura" pt cei de la porsche ...care dateaza de ceva timp...si de obicei cand vedeai forma asta .te gandeai imediat la porsche ... bine ..acum poate tine totul de gusturile mele (fiind un simpatizant al porsche`urilor) ... ne auzim ..salut ! |
1 Attachment(s)
chiar nu vreau sa ajung la discutii contradictorii. eu postez pe aici ca sa mai aud pareri.
si eu sunt un simpatizant de porsche (lambo, bmw, porsche RULEZ) inca un test render... am incercat sa imbunatatesc materialul de pe discu de frana si am pus pe restul rotii acelasi material ca si pe spite. C&C welcomed. |
bah roata arata bine da-o incolo ... mai lucreaza si la masina :D
|
nu-i timp... sesiune
inca 2 examene si dupa mai vedem |
1 Attachment(s)
inca un render :P
|
nu le am eu al 3d deloc dar ce ai arata tu aici mi se pare destulde real modelat ....cand o sa le pui pe toate la un loc o sa poti sa dai un render ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning