Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Subaru Impreza WRX STI vs. Mitsubishi Lancer EVO 8 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2726-subaru-impreza-wrx-sti-vs-mitsubishi-lancer-evo-8-a.html)

DZ1 04-01-05 19:53

Pai Gratian daca tot stergi din ce am scris nu o sa mai scriu din nou nimic....am crezut ca atata timp cat se vorbeste fara injuraturi si se pastreaza o anumita limita pot scrie fara PROBLEME......se pare ca m-am inselat......
Daca tu crezi ca Sebastian arunca paie pe foc si noi sa tacem atunci te inseli......am scris si date technice si aveam de gand sa o fac in continuare....dar nu se merita.......

Gratzian 04-01-05 22:03

DUPA CUM VEZI, MAI SUS
AM STERS DOAR 2 RANDURI, CARE COSTITUIAU O JIGNIRE

tu zici ca sterg TOT ce scrii?

ba chiar am lasat si restul mesajului, care inca are caracter tendentios...
nu inteleg de ce ma acuzi pe mine?
scrie din nou cele 2 propozitii pe care ti le-am sters, si sa ii lasam pe oameni sa judece daca am facut bine sau nu, ok?

DZ1 04-01-05 22:18

Nu mai stiu ce am scris exact dar daca poti pune tu inapoi.....
Iar eu nu am spus ca stergi \"tot\" ci am spus ca \"tot stergi mereu din mesaje\"...este o diferenta

Gratzian 04-01-05 22:24

deci nici nu mai stii ce ai scris si ma acuzi !
crede-ma ca trebuia sters...
si daca pune paie pe foc, e alegereata sa faci la fel
si daca te injura, si nu observ, spune-mi sa sterg...
la fec cum am facut si cu posturile lui sebi si catalin, am sters DE LA AMANDOI !

asta e jobul si responsabilitatea mea, imi parerau ca ma acuzi ca nu mi-o fac bine, la fel ma acuza si sebi, sa stii, asta e pozitia cea mai ingrata, fiecare vede numai ceea ce face celalalt, nu si ce face el

deci, cat timp discutia nu arecaracter ofensiv personal, este ok
aici este loc de disputa intre pareri, nu de afronturi intre persoane

DZ1 04-01-05 22:41

am spus ca nu mai stiu exact ce am scris....si ma cunosc destul de bine sa stiu ca nu l-am injurat sau jigniri asa de grave......
oricum nu are rost sa ne certam ....o sa scriu mai putin si foarte rar.....
La ce imi folosessc toate astea?la nimic?am alte probleme adevarate pe cap decat nimicuri din astea.....si daca nu incepea Sebastian cu vorbele lui atunci eu nu mai scriam niciodata aici........sti foarte bine de ce am plecat......tu faci ce vrei,site-ul este al tau.....
Iar in privinta tuningului eu am piesele cumparate iar el a pus poze din internet....asa ca nu are rost sa ma cert cu cineva care nu se merita.....pt. mine nu are caracter si ma comport ca atare......

SEBASTIAN 04-01-05 22:43

LEGAL RACING

Multumes public administratorului ca-si face treaba incercand sa tina piept multor atacuri sub centura.
Virgil vad ca declari public intentia de a pune paie pe foc si a ataca.
Eu nu te atac si-ti aduc aminte ca buturuga mica rastoarna carul mare.
Te rog sa scri unde trebuie pentru a nu mai fi inafara subiectului.
Aici daca ai ceva de spus tehnic te rog sa o faci dar uita de rautate nu cred ca te caracterizeaza desi demonstrezi a fi usor labil psihic.
Multumesc anticipat pentru intelegere!

DZ1 04-01-05 22:53

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Multumes public administratorului ca-si face treaba incercand sa tina piept multor atacuri sub centura.
Virgil vad ca declari public intentia de a pune paie pe foc si a ataca.
Eu nu te atac si-ti aduc aminte ca buturuga mica rastoarna carul mare.
Te rog sa scri unde trebuie pentru a nu mai fi inafara subiectului.
Aici daca ai ceva de spus tehnic te rog sa o faci dar uita de rautate nu cred ca te caracterizeaza desi demonstrezi a fi usor labil psihic.
Multumesc anticipat pentru intelegere!

Daca citei bine vedeai ca am scris ca tu pui paie pe foc.....
Tu ai inceput cu toate prostiile astea....eu nu am mai scris pe forum de cateva luni.....
Banuiesc ca ai vb. cu Andrei si cu Florica intre timp...inainte sa scriu ceva aici am vorbit cu ei si i-am intrebat ce vrei tu defapt de la viata?????
In privinta buturugi nu stiu la ce te referi????eu nu m-am simtit niciodata sa am un car mare.....dar daca despre mine este vorba atunci poate ai dreptate....\"insa o buturuga mica si urata nu darama carul mare.....\"
Iar cu masina ta nu am nimic cum nici cu tine nu aveam...insa tu ai cautat-o fara limita...acum suporta consecintele....

Gratzian 04-01-05 22:55

vad ca nu are nimic cu subiectul discutia....
daca continuati, inchid topicul

catalin rs4 04-01-05 23:14

gratzian ce pot sa fac daca vreau sa ma cert cu sebastian si sa nu mai fie sterse posturile mele? am sa fac un topic nou la arena cu conditia sa nu fie de sters ca inca am ceva de spus.....ceva ce trebuia spus de mult timp...dar mam abtinut.. :twisted: :chainsaw: :bat: :2gun: nu suntgenul care provoaca..dar sebastian asta chiar o cauta..... :evil:

SEBASTIAN 04-01-05 23:17

LEGAL RACING

Nu am spus nimic legat de tine si nici nu te-am jignit, nu te-am facut urat sau in alt fel.Daca la voi in Germania asta nu e o jignire inseamna ca nu te superi daca te cataloghez drept Nazist, fascist fanatic intor la origine.
Nu spuneam de masina ta nimic pana sa intervi vorbeam in general dar cum te-ai simtit cu musca pe caciula ai sarit ca ars. Domnule de cantitate neglijabila ai auzit? Tu reprezinti asta.
Nu mai arde gazul de pomana!

SEBASTIAN 04-01-05 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
gratzian ce pot sa fac daca vreau sa ma cert cu sebastian si sa nu mai fie sterse posturile mele? am sa fac un topic nou la arena cu conditia sa nu fie de sters ca inca am ceva de spus.....ceva ce trebuia spus de mult timp...dar mam abtinut.. :twisted: :chainsaw: :bat: :2gun: nu suntgenul care provoaca..dar sebastian asta chiar o cauta..... :evil:

Esti bolnav de ce sa te certi cu mine?
Ai baut ceva?
Cearta-te singur mai baiete!

catalin rs4 04-01-05 23:21

nu inteleg nimica din ce incerci sami spui tu mie nici nu stiu cum iti permiti tu sa vb asa despre mine nici macar nu ma cunosti...si stai linistit ca mai urat decat tine nu sunt :lol: :twisted: si te-ai legat de mine personal simasina mea!!! oriunde postam eu ai avut tu ceva de spus!!! sa numi spui ca nui asa...tu vreisami spui mie ca te pricepi la masini???ca tot ce spui tu aici sunt date luate de pe net...si postate aici...ce mare stiinta...asta poate sa faca si un copil de 10 ani.. aici dar hai sa continuam la arena... :evil: :evil:tu poate nai observat care este bolnavul dintre noi doi :lol: :lol: eu sigur nu!!! :D

SEBASTIAN 04-01-05 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
vad ca nu are nimic cu subiectul discutia....
daca continuati, inchid topicul

Astia sau pus pe mine sa se certe cu mine. Nu imi este frica, dar nu e normal sa ma simt amenintat asa pe site!
Nu s-a bagat nimeni in dragostea dintre ei iubeasca-se cu spor.

Gratzian 04-01-05 23:22

topic inchis
continuati la arena sau la telefon daca aveti chef...
dar voi fi atent si acolo, aveti grija ce scrieti

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2026 4Tuning