![]() |
Re: Intalnire NSL
Este loc pt. toata lumea frate......sa speram ca o sa fim in nr. cat mai mare;););)
|
-Initial cand am vb cu TNG la tel si mi a spus ca este din Ploiesti am crezut ca este membru NSL ...sincer. De aceea am acceptat Ploiesti dar nici multi din Buc nu puteau pe 25. Am hotarat sa ramana Bucuresti 3 Decembrie cum a fost anuntata initial intalnirea. Aici trebuiau doar confirmarile de prezenta nu discutii inutile referitor la locatie si la data.
|
1 week and 23 minutes :D
hai grabiti`va :))) |
Mai upgradeaza numaratoarea inversa bai Cipi (golftuning)!!!
:) |
A ramas ceasu fara baterii:D:D....
|
Quote:
|
Golf,frate daca ai nevoie de ajutor zii ca suntem aici;)
|
hai ca va zic eu.. mai sunt: 647 de ore..
|
77h25m.
:) |
da da da :D ... hai ca mai e ceva timp :D
pana atunci La multi ani Lu andrei17 :D .... si nu mai stiu pe cine cheama andrei :D |
Pe mine !:twisted: :-)
|
Ms mult Golfuletz......sii LA MULTI ANI si lui Skmadtm...bafta
|
Quote:
Dac nu deranjez si nu incomodez pe nimeni......s-ar putea sa va onorez si eu cu prezentza la aceasta intilnire.......ca simpatizant. Ce urit suna dupa cite am facut pt clubul asta sa ajung sa cer voie sa iau parte la o sedintza..... un club pt care cei care ma cunosc stiu cit am suferit ...nici dupa nevastamea nu ash fi suferit atita (mortii lor de femei) Sa va vad ce va poate pielea(ma refer la astia mici (noi)) Ca noi am "imbatrinit" sper sa iasa bine si ce e cel mai important sa va tinetzi promisiunile pe care le vetzi face ,pt ca in acest club s-au perindat foarte multi cursanti care s-au batut cu pumnu in piept facem si gregem noi......si ****aa deci sa dea BUNUL DUMNEZEU SA AJUNGETZI IAR IN VIRF ASTA E TOT CE VA DORESC CINEVA A SPUS SI DUMNEZEU E RACER.......... |
Prezent si BON-ul. Vin cu Vectra NSL-izata.
E vreo problema daca vin cu ea lovita, ca am reusit s-o aranjez saptamana trecuta :( Noroc ca-s piesele ieftine. Prietenii stiu de ce :) |
:D te asteptam don`ule ...: d sa vii si cu .. caciulit aia misto de drac :D parca tu aveai nu ?!
gsi`ule nu te opreste nimeni sa vii ;) t asteptam |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning