![]() |
Re: Masina mea...
In sfarshit s-au facut poze cu mumu-mobilu'. V-or fi postate in scurt timp.
|
18 Attachment(s)
PaulMIG's ride!
Si altele...:) |
Sorine te pupic:) Au ieshit mai bine decat ma ashteptam. Se pare ca avem si in Sibiu un Santos in devenire:).
;)10x |
frumos :-) ...numa ca o stricat sorin pozele putin :sad:
ma mir ca nu o aparut si vreo poza cu "derive" pe autostrada :lol: |
bah acestia voi circulati in haita?:D....pe mine nu m-ati sunat
|
...pai am trecut pe la tine pe strada bassule da cand am vazut cat de murdar era opelu nu am mai sunat. Las data viitoare iesim mai multi la o sedinta foto pe ziua pe la curmatura palti sa mai vedem noi. Sa ne spui tarifu Sorine:). Inca odata bravo;)
|
aha...daca era curat sunai si la interfon:D
|
foarte misto poza cu clio pe calea ferata :tenisclap
bravo! |
Ms mult:) Mie cel mai mult imi place a doua poza, da pacat ca se vede "opera" lu' taica-mio pe spoiler:D
|
dragute pozele....
|
7 Attachment(s)
Asta e masina lui Dan,un prieten.A fost si el cu masina la cateva intalniri,in rest a venit cu mine copilot :D
El fiind mecanic il intretine si i-a adus ceva modificari destul de serioase d.p.d.v. al confortului.Va arata el la vre-o intalnire. Am remarcat k e o masina destul de fotogenica :D |
salutare.
primiti un trabantzel?:D |
in sfarsit am concurenta :D normal ca primim...
|
GG dane ca ti-ai facut user. Faine pozele, era un pic de ceata sau mi se pare mie? tre sa veniti prin CJ-N ca aici nu vedeai mashina daca faceai poze de la distanta aia sa mor de nu. Toata iarna trecuta la un loc nu am vazut atat ceata cat vad aici intr-o zi si ii asa de 2 sapt jumate. Orizontu pt clujeni ii la 2-300 metri:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning