Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   new BMW seria 3 vs. new Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2714-new-bmw-seria-3-vs-new-audi-a4.html)

SFW 22-01-07 11:39

Re: new BMW seria 3 vs. new Audi A4

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 707603)
problema cu audi a4 este ca nu a fost innoit vizibil niciodata. de la audi 80 s-a facut o trecere treptata la ultimul A4 prin muuulte facelift-uri. le e frica de schimbare? le e frica sa revolutioneze? sau nu au cu ce?

seria 3 s-a schimbat, a starnit controverse... si bineinteles se va vinde mult mai bine decat A4. deci seria 3 castiga, in primul rand pentru producator:)

Intrebarea e ... oare ar fi vandut bmw mai mult daca ar fi adoptat un design ce ar fi fost o continuare fireasca a E46-lui? sau macar ceva care sa fie frumos ... cum au facut cu noul X5 ?
Au fost atat de multumiti si ei de rezultat incat la coupe au readus inapoi vechiul spate (ce ceva modificari) ... coupe care arata a bmw, si e o continuare reusita a e46, spre diferenta de sedan la care spatele ala strica tot.

Audi 80 seamana cu A4 cum seamana si pisicuta cu E46.

Si cu: le-a fost frica si cu nu au cu ce ... ai dreptate ... le-a fost atat de frica sa aduca ceva nou inca nu au scos R8-ul ... sau parca l-au scos ... nu? :rolleyes2
Si nu au avut cu ce cand au facut RS4 nou... :rolleyes2
Eu zic sa ne asteptam in continuare la noutati si la revolutii in ceea ce priveste audi.

alexSHO 22-01-07 11:43

nu mai puteam da edit
OFFTOPIC

pai la ce probleme de fiabilitate are bmw nici nu termina cursa de la le mans cu nici o masina din concurs :oops:

cristi_407 22-01-07 13:06

Mai bine astepm sa cumpere Porsche majoritatea si atunci o sa iasa altceva..Deocamdata motoarele care sunt pe Audi le intalnesti pe inca 3 marci la preturi mai mici si asta cam strica imaginea

SFW 22-01-07 14:32

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 709607)
Mai bine astepm sa cumpere Porsche majoritatea si atunci o sa iasa altceva..Deocamdata motoarele care sunt pe Audi le intalnesti pe inca 3 marci la preturi mai mici si asta cam strica imaginea

Lasa sa nu mai ia majoritatea ... te bagi tu repede :lol: sa ne lase r8-urile si si alte concepte care le-ar calca pe degete ... :rolleyes2

Eu zic sa fie vandut vw ... si ingropat daca tot veni vorba si dupa o sa petreaca toata firma audi :lol:

Oricum ... nu e chiar acceeasi chestie ... dar dorinta vw-ului de a iesi din segmentul de piata pt care a fost creat este destul de suparatoare ... :twisted:

MARI_NSL 22-01-07 14:37

vot pentru BMW.e super ,la fal ca si a4.da parca tot bmw imi place mai mult.

The_Mask 22-01-07 15:17

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 709722)
Lasa sa nu mai ia majoritatea ... te bagi tu repede :lol: sa ne lase r8-urile si si alte concepte care le-ar calca pe degete ... :rolleyes2

Eu zic sa fie vandut vw ... si ingropat daca tot veni vorba si dupa o sa petreaca toata firma audi :lol:

Oricum ... nu e chiar acceeasi chestie ... dar dorinta vw-ului de a iesi din segmentul de piata pt care a fost creat este destul de suparatoare ... :twisted:

Aici vorbim de BMW si Audi nu de VW, si nu vad ce tot acuzi atat VW, ca ai tu Audi sau ce? de ce sa dau bani mai multi doar pe cele 4 cerculetze cand toate componentele tehnice si motorizari sunt aceleasi cu VW? ca sa zic vai am AUDI...puneti de gat Cerculetezele poate asa faci impresie mai buna la femei...ca daca ai VW nu se uita la tine....

cristi_407 22-01-07 15:23

NU a zis chestia asta, doar ca faza e ca modele VW trag in jos cam toata firma..Nu vreau sa sara lumea in cap dar am auzit de la muti poserori de VW ca ultimile modele nu prea sunt reusite, ma refer la fiabilitae...Ex: motorul de 1.9 TDI e mult mai fiabil ca cel de 2.0 si sunt mult mai multe exemple..

The_Mask 22-01-07 15:39

Deocamdata am 20.000km n`am avut nici o problema...Si nu cred ca VW trage in jos firma...Ca profiturile mari din vanzarile VW sunt incasate nu din cele de la AUDI...Poate ca imagine pe care toti o considera masina poporului(asta la noi) in in Germania masina poporului e Mercedes! Sry de offtopic!

On Topic : Aleg A4, Bmw se confrunta cu multe probleme de fiabilitate, un deasign mai putin reusit decat cel al AUDI`ului, singurul atu este Tractiunea spate...dar nu cred ca daca iti cumperi un diesel conteaza asta...

SFW 22-01-07 16:55

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 709796)
Aici vorbim de BMW si Audi nu de VW, si nu vad ce tot acuzi atat VW, ca ai tu Audi sau ce? de ce sa dau bani mai multi doar pe cele 4 cerculetze cand toate componentele tehnice si motorizari sunt aceleasi cu VW? ca sa zic vai am AUDI...puneti de gat Cerculetezele poate asa faci impresie mai buna la femei...ca daca ai VW nu se uita la tine....

Am deja lant dinala :lol:

Ce ai sarit asa ca ars mai?
Asta e parerea mea si a altora, nu am voie sau ce ... ?
Exista alte motive pt care nu as alege vw dar pe care poate tu nu le intelegi ... nu mai sari asa si mai usor cu ironiile, ca eu nu m-am luat de tine ...
Si impart toate componentele ... nu-ti fa tu griji ... :???:

Am si eu o parere pe care am dreptul sa o exprim, si chiar sa fac si o gluma (chestia cu ingropatul), mai ales atata timp cat nu e cu privire la o persoana ci la o masina ...

Cum am spus, nu e numai parerea mea, ci a unor oameni care stiu mai multe lucruri poate, si care au si o anumita varsta la care sa nu ii mai intereseze atat de mult agatatul fetelor (vezi si tu rs6.com si o sa intelegi de ce am aceasta parere) ... si daca eu vroiam sa agat fete imi luam bmw :oops:

Modul in care este condus de ceva timp vw aduce prejudicii atat firmei audi cat si firmei vw ... prin proiecte gen phaeton sau proiecte ce vor sa apara gen pasat coupe ... deoarece in loc sa existe o colaborare intre audi si vw de genul celei intre toyota si lexus, vw tot incearca sa intre intr-o clasa superioara, peste audi.

Scuze pt offtopic.

stuRZA 23-01-07 00:13

sunt fan audi deci...da si unele bmw-uri sunt frumoase da 3 si 5 astea noi sunt urate de-a dreptul cu toate ca au de toate si sunt fiabile dar la audi parca toate modele noi sunt titani pe langa bmw-uri...astea noi nu au o forma precisa...cred ca erau multi designeri pe la bmw si nu s-au inteles asa ca au bagat de la fiecare cate ceva...

silviu_gsi 23-01-07 03:01

intr-adevar bmw a ales sa schimbe ext masinilor nu ca si la audi parca numai un facelift,a ceva in gnul astrei de la opel de la astra f pana la h e f mare deosebire,asa si intre modelele de la bmw si exemplele ar putea continua,si interiorul incepand de la primul a4 c-am tot acolo e ,
ps:nu sunt fan al nici uneia dintre aceste marci

vladdaman 23-01-07 23:06

aici nu este vorba de nou...sincer cand a aparut 3-arul antecendent tuturor ni s-a parut foarte tare...dar la asta nou nu prea mai e acelasi lucru, fata sa zicem ca arata binisor, dar spatele este chiar nereusit...audi pana acum nu prea m-a dezamagit nici la motoare pe cand bmw nu mai e ceea ce era cand spuneai...uite un bmw...parerea mea noul bmw pare ieftin...pana la coupe care arata mai bine ca cel vechi...dar tot audi castiga runda asta

pablito_alvaro88 09-02-07 01:31

mie imi plac nou bmw adevaru este ca e cam mare da nu arata rau:D
miar sta bine in unu:D:D

dulis 28-05-07 15:45

Posesori de bmw-uri, bagati masinile in garaj sau pe unde puteti! Savantii din uzina de la Ingolstadt nu mai pot controla o adevarata fiara. In curand o vor scapa de sub control. Se hraneste in special cu bmw-uri cu motoare de 2.0d si cu garnitura de asfalt. date de identificare ale fiarei: 2.0 TDI, 204 cp, care va echipa mai multe modele. Pentru detalii suplimentare vizitati:http://www.worldcarfans.com/news.cfm...ncept-revealed

silviu_gsi 28-05-07 15:56

nimik impresionant,nu stiu d c tot atata tam-tam pt tdi,daca sunt asa bune d c nu pun si pe monoposturi sau pe wrc motoare diesel,
bafta

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning