![]() |
Re: Nume club - sugestii
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: :lol: MauS sa filmezi faza ca sa vad si eu box dupa aia :D:D
Eu tin minte ca a mai intrebat cineva daca pot sa fie si Braileni si raspunsul parca nu a fost...:D |
Quote:
Cu cea mai mare placere....daca noi vom deschide club in GL si alti oameni din BR de exemplu sau din alt oras vor sa se afilieze la club, eu nu vad nimic rau in asta...daca sunt destul de multi poate facem o filiala si acolo. Ideea este de dezvoltare a clubului...nu? ;) |
Pai treaba cu filiala suna mai bine :D
Dar inainte de asta trezirea:D:D Trebuie sa ne facem clubul aici si dupa aia sa ne extindem ... daca va fi cazul ... |
Quote:
Om trai si om vedea |
sa il infiintam noi in Galati, apoi vedem daca acceptam si membri din Braila (desi cele 2 orase par ca se vor uni cat de curand pe toate planurile intr-o metropola, deci...) sau daca o sa deschidem o filiala acolo (desi parca mai mult agreez partea cu acceptatul membrilor....).
Iarasi, asta e o parere personala, decizia va fi luat de majoritate! |
eu zic ca suntem prea aproape ca sa facem filiale and shit .. haidetzi oamenilor nu va mai impiedicati de motive de 2 lei si 3 bani si incepetzi demersurile pentru infiintarea clubului.
|
Pai demersurile se fac deja ... Nu vezi ca ne intalnim cu toti sa stabilim numele ... Si sa trecem la pasii urmatori ...
|
sunt din br....vreau sa fiu si eu membru.afisati odata ziua de intalnire
|
[QUOTE=aly20;649908]deci ....in ce zi va fi intalnirea?
|
sambata la 12 la elice numai bine
|
asta poate fi inchis...:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning