![]() |
Re: Nubira 2
presupun ca ai zis la caterinca faza cu verdele :lol:
@ 60swanted parerea mea nu le vopsi pentru ca eu personal nu vad jantele alea sa dea bine pe alta culoare decat cum sunt acum, cel mai bine cumpara altele alt model etc pe astea tinele de iarna dar nu le vopsi mai ales daca ai in cap sa le faci la spray :sad: |
nu am de gand sa le fac de mantuiala pentru ca nu imi permit sa cumpar altele....am sa le fac aceeasi culoare.
|
man...eu ti-am zis parerea mea, cel mai bine ar arata albe!! faci cum crezi...
bafta in continuare!!! |
3 Attachment(s)
cateva poze de primavara
|
pai primavara sa fie!!...ce cauti cu rotile alea de iarna :-w se mai asteapta vreo ninsoare? :O
|
pai inca nu am terminat de vopsit jantele...oricum ce am pe masina acum sunt all season:rolleyes2...deci pot sa mai stea
|
2 Attachment(s)
ceva curatenie pe la motor:
|
hai ca arata bine ;) da-i inainte cu tupeu :D
|
Frumoasa masina si ingrijita , Ai avut probleme cu ea pana acum ? Nubira au fost foarte bune ca masini !
PS : De ce nu te gandesti la un SFI de opel ? |
El merge la consum:))). Si plus ca SFI este destul de greu:p. Plus ca merge foarte bine si asta.
El vrea o masina sal duca de la a la b fara consum exagert. Are 150 de cai si se tine bine pe depasiri, dar si 1.6 asta merge bine, deci degeaba il schimba. cel putin din viziunea mea. Apropo ca sa pui motor mai mare implicit vin si restul din spate: frane, suspensii. Nu e chiar asa usor |
Quote:
Dar eu m-am referit la un motor SFI pentru performantele mai ridicate . |
17 Attachment(s)
bad news.....X(X(X(X(
am facut amiabila,mi`a dat asigurarea omu...are de la euroins...ce ma sfatuiti sa fac?:-?? |
Quote:
drumuri bune |
1 Attachment(s)
...masina vinovatului...
|
sa te pe ea de amiabila nu puteai sa intrebi prima data unde are asigurare ? :???: direct politie era bine :bat: nu i-ai spus coane din trei stopuri nu ai vazut nici unu ? :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning