![]() |
Re: Help Me Plsss Vreau Si Eu Sa-mi Iau Ceva Pana In 3000 E
scuze ca nu am mai intrat dar probleme cu netu,virusi.....de astea
am gasit o pisica draguta dar cu numere de afara si eram curios daca si cum se poate circula....nu am platforma iar de masina de tras remorca nici pomeneala.....eu vreau ceva pt omorat zii de zi prin oras(facultate,servici ) si seara si in weekend de omorat putin mai mult,cu baietii... intradevar diferenta de la 100 la 300 cp se simte nu gluma....lui "lascarica" in unele momente poate fii diferenta intre a fi si a fi fost .......sa fim sinceri acuma ...care din noi nu a patit macar odata sa se inscrie intr-o depasire nu prea inspirata,iar apoi ori arzi franele, ori o calci si risti sa devii ingeras(dar pt asta ai nevoie de putere= cp) ati pomenit de mercedes 124...e asa vioaie masina asta?chiar am sa caut si yo pe net sa aflu mai multe....nu sunt scumpe consumabile,piesele? RESPECT |
Era in linkul ala pe care-l pusesem mai sus,un mitsubishi eclipse de prin 92,inmatriculat,frumos,pe la 2800euro,cu motorul 2000 16v....
w124 este o masina foarte sanatoasa si sigura ,stabila si la versiunile cu motoare peste 2000cmc (chiar si diesel-ul in 5cyl 2.5L cu cv.Man se misca f bine) chiar cu dinamica buna in cazul cutiei manuale. O masina care a avut si are inca pretz,insa nu cu design tineresc nici la interior nici la exterior. Succes PS: insa daca vrei o masina potential campioana la vreo editie de liniutze:D,eu iti recomand calduros sa cauti ceva turbo si eventual rwd(cele turbo awd,sar mult de pretul aratat de tine)....oferte,sunt la greu...incepand de la vreo alfa din generatia veche -turbo si rwd,pana la frantzuzoaice si mai ales japoneze. |
japoneze stiu dar la care frantuzoaice te referi?r5?
|
Frantzuzoaice turbo rwd nu sunt decat cateva specimene f.rare si evident scumpe(acum imi vin in minte numai cele din seria alpine-a110,a610,r5t,GTA,spider t.). Insa turbo FWD sunt la greu (r5, r11, r21) modele ieftine si usor de intretinut.
|
de 3000 de euro...eu tias recomanda o dacie supernova...sau cielo, dar cielo consuma mult (bine ..e mult mai dotat ca o supernova..are geamuri electrice, e mai rezistenta...etc..stii si tu). Dacia e si mai noua, nu mai tb sa platesti 1000 de taxe pt ca golful tau polueaza...eu nu stiu de ce toti sariti la o masina mai puternica cand noi nu avem drumuri bune....asta e parerea mea...eu oricum prefer o masina mai noua decat una mai puternica...
|
road_beast ...(probabil ca nick-name-ul tau e legat de ...distrugerea partii carosabile cu unelte:lol: ) ,nu stiu daca ai observat,insa in semnatura celui ce cauta sfaturi aici,scrie cam asa: "LIFE BEGINS AT 80 KM/H" ...that's mean something different from: "almost dead engine at 80km/h"...:lol: .Sper ca n-am ofensat in nici un fel:oops:
Numai bine, |
buna seara......lascarica ai perfecta dreptate.....de dacii nici vorba.....am una sport si un oltcit dar mi-a ajuns cu marcile romanesti.....cielo nu-mi place ca masina...nu e vorba ca vreau o masina neaparat puternica,dar nici dacie nu mai vreau m-am obisnuit sa merg cam pe la 120-140 km/h inafara si sa trec iar la 80-90 cu dacia nici nu se pune problema....o fi ursu sau golfu mai vechi.....dar nici macar o dacie noua nu se poate pune cu un urs de 2000cmc,chiar daca e din 198.. ceva;;sau cu un golf 3 gti de exemplu....ia ceata de nu se vede!!!de pret nici nu mai zic....
sper sa nu ma intelegeti gresit....am permis de 8 ani mi-am facut rodajul pe dacii dar e cazul pt ceva mai de incredere.....plus ca vreau si eu ceva care sa fuga....mai ies si eu cu baietii....plus o masina solida pt rulajul zilnic.... |
nu stiu daca a mai fost amintita in cele 7 pagini ale topicului
dar la bani astia daca este foarte noroc sa gasesti una in stare buna honda CRX 1.6 16V VTEC / solida / fiabila / foarte nervoasa daca nu VTEC atunci un motor mai mic si mai economic la bani astia eu pe asta as merge |
honda crx pare cam firava.....poate gresesc...oricum multumesc de idee.....ma interesez,si voi comunica decizia luata.......poate cu putin noroc sa fac rost de bani in cca o saptamana.......sper
|
4 Attachment(s)
Ce zici de golf 2 1.3 benzina,consumul e destul de bun adica cam 8-9 in buc si 6 afara.Referitor la intretinere 100 mii filtru ulei 250 filtru de aer ambele mahle nemtesti,si apropo de masini vechi intr-un an si jumatate am schimbat o siguranta de 15 mii nici macar un bec ars .......Plus ca mai ramai si cu bani ii mai pui niste jenti eleroane si alte alea.Referitor la piese exemple 150 mii un stop sh,200 mii un far,300 mii o luneta,motor 200 e etc..
Io am de vanzare un golf 2 cl 1.3 benzina am avut o dacie inainte.O am de un an jumate vreau s-o dau pt am gasit un passat din 99 si stau in banii astia.Masina aam luat-o de la o femeie vopsea originala,interior impecabil,consumul e bun,toate taxele sunt la zii,baterie noua.M-am intalnit cu tot felul de samsari vreau s-o dau unei persoane care sa o foloseasca.Pretul este 2300 e usor negociabil.Nr meu de tel este 0766247674. P.S Si io sunt student si crede-ma ca e ok golf 2 . |
buna ziua tuturor....scuze ca nu am mai intrat dar nu e totul pe roze....probleme sunt garla....mai nou de cca o luna si 3 sferturi ramasei si pieton....am luat sala...acus fac 3 sapt jumate de cand astept sa-mi dea politia permisu back.....e jale cu codu asta nou.....am primit banii de la banca,dar findca traim in romania.....mi-a acordat doar juma din suma solicitata....deci bani de masina din parti......a trecut si sesiunea asta......acu am auzit ca de luni se scot normele impuse de banca nationala la bancile comerciale......am pregatit dosaru si cu dumnezeu inainte...
PS:ce parere aveti de un bmw seria 5?cam cat ajunge?ceva info daca se poate...am mers ca pasager si am ramas stupefiat....e ssuuuuuperb..... Va multumesc! |
deci.. nu am citit decat inceputul postului tau .. insa in 3000 de euro .. iei si o calibra din germania sau belgia... insa + taxe te duce de te lesina... insaaaa.. este o varianta .. care s-ar putea sa o folosesc si eu ...daca ai o cunostintza intr-o tazra dasta in care masinile SH sunt ca sosetele de ieftine ... cumperi de akolo insa o lasi inmatriculata pe numele tipului de akolo ... tu vi cu ea in tzara .. si ii trimiti banii prin posta sau banca tipului ca sa iti plateasca toate taxele care trebuiesc akolo .. si tu.. ramai cu numerele straine ;) .. deci.. nu mai platesti infectia aia de taxa a lu nenea Tariceanu
|
buna Zein cred ca e o idee f buna.....chiar azi am vorbit cu cineva referitor la asta.....ce parere aveti de o mazda 626?a avut careva?masina e tipla rau.....
|
nuti ofer nici o sugestie, ramane la aprecierea ta insa eu mias lua un urs, consuma mai mult decat celelalte variante insa e o masina cu care as fi mandru, piese no sa fie problema, pt ca astea se gasesc mai la baeti, mai prin desmembrari sau in magazine, singuru risc e cum ai mai zis sa nu fie alergat PREA TARE, pt ca NEALERGATE NU MAI EXISTA DE MUUUUULT !! :)))
|
ce se mai aude de imprumut?ai cumparat ceva pana la urma ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning