![]() |
Re: Logan 1,6
Ohoo....Vine primavara!...
Arata din ce in ce mai bine...Ai grija de ea si multa bafta cu golanu!! |
9 Attachment(s)
Sa mai stergem praful umpic intre timp sa mai facut cate ceva pe la masina ...
- montat bara spate ce-a revopsita - colantat plafonul - reparat pasajul de la roata din dreapta (sarise vopseaua) - colantat bara spate - colantat bara fata - vopsit tamburii in negru mat - am renuntat la stikerele cu F1 team Urmeaza zilele astea sa fac un set noi de placute de inmatriculare si sa fac proiectoarele smoked Cateva poze facute in graba ... sper sa va placa ! |
Asa da. Acum arata si ea altfel.
Felicitari arata foarte bine masinuta. |
@sdp - ma bucur ca iti place :D
|
12 Attachment(s)
O sedinta foto :D ...
|
frumos,imi place la nebunie,un taxiu cu adevarat frumos8)
|
mersi, ma bucur ca iti place !:D
|
Lasa si mie numarul de telefon...Poate ajung pe la Bucuresti si te chem..cat e KM?:)):)))
Foarte bine arata taxiu...Imi place mult..tine-o tot asa |
arata superb taxi-ul!din ce am vazut restul de colant de pe masina trebuie inlocuit si el!
|
7 Attachment(s)
@R.Equinox @marius3030 - mersi :)
@crsN - multam, mai zic cate unii ca face prea mult zgomot masina :)) ... dar merge nu e problema . Astazi s-a mai mesterit putin pe la masina .:) - Curatat corpul clapeta si mpp-ul - schimbat filtrul de aer si ulei - schimbat uleiul - schimbat fisele si bujile - bonus inca cateva stikere pe luneta:))) Fisele si bujiile le-am schimbat preventiv, merge mai bine acuma masina ... parca trage si mai bine ! |
In sfarsit, am reusit sa vad si eu cel mai sexi taxiu :oops: Te-am vazut azi la Unirii (15:30) :D in fuga, dar te-am vazut! :lol:
E frumoasa foc, succes la modificari in continuare :D |
Scapa de toate stickerele, in rest... LIKE, sti bine ;) .
|
Cel mai sexos taxi din bucuresti,dupa parerea mea! Ia sii imbracti serpii in banda termoizolanta ca fac multa caldura si toata ziua in trafic nu e foarte bine,asa daca ai banda dasta in timpul functionarii motorului poti pune mana pe ei testat:D(Am pus mana pe anacondele lu' speedu),in rest totul e OK!
|
Personal nu am vazut Logan taxi mai tare ! Foarte smecher arata , bafta !
|
te'am vazut azi prin centru , pe la armeneasca pe acolo la rond , nu cred ca m'ai vazut :)) veneam din sensul opus
ce sa zic , arata bestial masina , te'am mai vazut asta vara cred , ai lasat pe cineva exact la mine pe strada :)) eu mesteream pe la motor ceva |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning