![]() |
Re: Unleashed show
sa si uitat evenimentu?
|
Quote:
|
inseamna ca am facut o alegere buna ca nu am fost si eu;)
|
toata lumea are de comentat da nu va vad pe nici unul sa o i a de la 0 si sa faceti voi ceva de genu , de 3 ani nime nimic , si cand incearca cineva cat de cat voi nu sunteti multumiti niciodata , numa sa bagati beten roate de pa "marjina santului"
si toti aveti papagal da nu ati fost atatia acolo , in loc sa va strangeti toti macar pentru o zi de duminica . orice se va organiza lumea ca voi tot no sa vina parca va simtiti ofensati in loc sa incurajati o treaba ca asta, ca altfel no sa se mai organizeze nimeni nimic orice are un inceput si se poate face exact ca si in alte orase nu zic ca a fost mirific , ii vorba de intentie si iesirea cat de cat din tipar |
Quote:
|
Cine a fost de fata, sau a si participat.... nu poate fii de acord cu voi :)
|
Quote:
|
cu fondurile avute mai bine organizati si voi un show de role si de skateboarding.
|
daca toti priviti asa lucrurile niciodata nu o sa fie nimic organizat
|
Quote:
|
Quote:
|
bine mha si acuma carei faza , daca sa intamplat ce sa intamplat sa nu se mai faca nimic niciodata ?
|
Quote:
|
Quote:
|
aceleasi discutii sunt de la inceputul topicului :)
unu zice ca decat nimic mai bine asa... Altu o fost naspha Altu o fost bine... Ar trabui sa-si de-a cu parerea si cei care au participat cu masinile...... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning