![]() |
Re:
Quote:
BIX`ule iti tin pumnii .... sper sa vad cursa live :D |
avetzi idee cand se tin urmatoarele legale?
sper sa documentatzi cursa cu foto si film ca e cam departe BUC pt unii din noi... :cry: a facut viviesp reclama acestei provocari si as vrea sa vad cum se termina oricum e o lupta intre BMW Power :twisted: |
cand vor fii primele legale nu stiu nimic sigur dar........
dupa cursa fii sigur ca va fi, filmuletu si pozele |
deci, va vedem sau nu pe 03.04.2005? (asta daca nu se mai schimba data primei legale)
|
au cam fost si trecut legalele...ce se shtie de BIX vs TXA :?: :!:
|
nu se stie..
daca se stia , ne faceam o idee si despre ce se intampla intre bix si v12 mai , bix - txa aman2 3.5 nu ? ff prob . sa castige v12 .. |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bine cum sa nu V12 3.5 :hahano:
de cand face BMW motoare de 3.5 in 2 variante la nr de cilindrii?? :blink: mai Santos poate k tu ii cunosti si personal, ma mir k nu shtii, eniuei V12-le e de 5L :P 3.5 e 6 IL asteptam o cursa intre ei sa se incheie cu un rezultat valabil acesta disputa |
Sunt 3: TXA motor 3.5, BIX motor 3.5 si Edy 5.0 V12.
|
florin - santos se referea ca si bix si txa sunt motoare de 3,5 litri
v12 este cu totul alta masina. care daca nu ma insel l-a facut pe txa. deci logic si rezultatul cu bix ar trebui sa fie acelasi mai ales ca bix este un 5-ar ...deci ceva mai greu. acum bix are ceva modificari pe la motor si e posibil orice. mai ales ca are avantajul cutiei manuale :wink: |
coobra a scris exact ce-am vrut eu sa zic dar... s-a exprimat de vreo 100 de ori mai bine ,sper ca ai inteles florin la ce ma refeream
- daca am fi stiut rezultatul dintre bix - txa , ne faceam o idee despre ce face v12-ele cu bix`u .. |
:oops: greseala mea baieti...asa se intampla kand topicul e vechi si memoria te lasa cu timpul :roll:
eram ferm convins ca TXA e Sierra... mama ce mi-am luat-o peste nas.. scuze Santos :P |
TXA este ursuletul albastru 335
|
si ce se mai aude de el?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning