![]() |
Re: E46 - My New BAD - BMW 316i
Am o problema cu masina...de 2 zile. Cand sa plec din loc daca vreau sa plec usor fara sa turez motorul (pe la 1000 turatii aproximativ) se subtureaza si ajunge la 600 - 700 turatii. Masina merge incet ca si cum ar fi inecata iar daca apas ambreajul si o turez, ea fiind in viteza, isi da drumul si pleaca. Mentionez ca am mers pe rezerva vreo 20 de km...si mai face asa uneori cand e rece motorul si e frig afara.
Stie careva ce poate avea...? Oricum in urmatoarele zile vreau sa ma duc sa o bag pe calculator la un baiat sa vad daca isi da el seama sau ce erori poate sa dea. |
Iti spun eu ce trebuie sa faci.Schimb-o ;)
|
:)) Buna asta. Ms mult !
|
Verifica debitmetru....
|
Salut!
Te intereseaza un schimb de jante? https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-anvelope.html Mersi si bafta cu masina! |
Nu multumesc. Deja am gume de iarna si le pastrez ca jante de iarna.
Sunt in cautare de jante dar ale tale nu ma intereseaza. Ms de oferta oricum. |
Ok, mersi si eu.
Bafta! |
Quote:
Nota moderator: 8. Scrie normal si corect in limba romānă. https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=66&a=125 |
Se pare ca e debimetrul...cand scot mufa merge ok in mers motorul si la plecare nu mai face figurile care le facea de parca se ineca. Sa vad cum fac rost de unul sa,l verific sa nu,l cumpar degeaba...
|
foarte frumoasa masina:X:X dar totusi nu-i cam mic motorul pt caroseria asta??
|
Ms Blondhu, si mie mi se pare ca e mic motorul sau mai bine zis puterea motorului de 105 cp...dar asta e...
NU e debimetrul in problema mea. L,am incercat cu unul bun si tot asa face :)... Mai tre sa caut. |
Daca nu vrei performante ..... si doar sa te deplasezi cu ea....e ok si motorul asta.....
|
Si totusi debimetrul si sonda lamda trebuie schimbate... Asa a aparut pe tester...
|
Frumoasa masina.Sa ai bafta de ea si bani de investit. :)
|
Ms frumos.
Vor fi ceva bani bagati in ea ca in aprilie intra la vopsit - posibil si schimbat culoarea, facut un eleron csl pt portbagaj, o evacuare dubla, jante de vara si o suspensie sport... Vor mai trebui si alte faruri si stopuri pe led dar pauza bani pentru ele inca... :) Pana una alta am schimbat debitmetrul de aer si zilele astea trebuie sa iau si sonda lamda sa scap de consumul care ma omoara... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning