![]() |
Re: Cumpar stopuri Cielo
am uitat! ca sa traduceti siturile rusilor folositi http://babelfish.altavista.com/
bagati adresa web si selectati from Russian to English:D |
Wrc ai luat cumva legatura cu prietenul tau? Ar putea iesi ceva frumos si cu firma RXM da' sunt sigur ca pretul lor va fi mult peste cel asteptat de noi da' ar fi bine daca nu se rezolva nimic cu prietenul lui Wrc.
|
nu stiu unde dumnezo ii ca pe mess nu-l vad
si eu il astept...de dimineata il tot astept :( oricum daca 5000 ruble is 5 milioane, + transportu + taxele aferente firmei care le importa...cred ca sar de 10 mil :( si deja ar fi mult prea mult astept raspuns astept oferte, sunt interesat oricum ...da la un pret cat de cat decent |
Street Storm produce si stopurile pentru Logan, iar ADV Project le aduce in Romania, deci...
|
Citeşte mai atent prima pagină a topicului. ;)
|
ideea ii ca sa le aduca cineva prin tara...si la un pret cat de cat mic
|
mah wrc daca le vrei cu adevarat dai oricat;)
|
=)) dai si factura pe ele?
|
Nu se mai aude nimic cu stopurile?! Nici o veste nimic?!
|
Cel puţin in cazul meu nu. Nu am nici un răspuns. Şi v-am mai spus, cum am, imediat scrie aici.
|
la fel si la mine, nici un raspuns de la rusnaci
poate se gandesc sa le eftineasca :P |
ati crezut ca ati gasit AURUL de sub munte.....o sa vedeti ca nu o sa iasa nimic, eu cel putin am citit cateva aberatii "pe drumul topicului" care mie mi se par niste afirmatii foarte false.
|
cred ca ramanem la variante de genu custom - improvizatii
|
Eu oricum vreau să vând maşina, e la vânzare de cca 10 zile. Am dat mail mai mult pt voi. ;)
|
am fost contactat de cineva de la ADV Project din romania - aveau reply de la e-mailul trimis de mine catre [email protected] si acu astept sa vad cum putem sa procuram stopurile si la ce preturi-mai exact conditiile!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning