![]() |
re: e46 simple & clean
Quote:
Masina a fost "facuta" si achitata din banii mei,de aicea si banii mai putini pentru schimbari(le voi face dar mai usor ,pana la urma am 19 ani si nici nu lucrez,sunt cu liceu) Cu inmatricularea am rezolvat...pe 28(luna asta) ma duc sa iau numerele.In total ma dus 1000E,ma bate gandul sa-i dau in judeata si sa astept....iar cu banii restituiti sa pun jante. In legatura cu muzica ,pana la urma nu stiu ce voi face.Mai astept poate totusi ma ajuta cineva....cd-player aftermarket,nu prea as vrea ca ii voi strica aspectul iar pentru navigatie nu am buget. |
Quote:
Daca vrei solutii pe partea audio , da mi un pm cu id ul tau de messenger , te pot ajuta si cu jantele [ o sa iti dau 2 3 hinturi ]. Eu zic ca merita sa dai in judecata , nu ai nimic de pierdut decat timp. In rest mult succes si rabdare. @ms99ass : sa stii ca nu e adevarat , eu am pus navigatie dynavin + difuzoare hertz dieci DSK si deja diferenta de sunet fata de un HK e destul de mare. Totusi , daca esti audiofil inrait , se mai poate adauga un procesor de sunet si rezolvi toata problema. Claritatea unui oem la e46 pe partea de cd player , il bate pana si un player mp3 aftermarket pe usb din gama entry level. |
Corect, la partea cu sistemul audio! E destul de teapana masina pentru "prima", s-o stapanesti sanatos! :)
|
Quote:
Quote:
|
Poti sa imi dai un pm cu idi-ul tau te rog:D
|
Quote:
|
Quote:
Ok, dar tu ai investit ceva bani pt a ajunge la acea calitate audio. Un bmw E46 cu audio stock nu prea are pretentii! Da, e logic ca un cass/cd oem e mult mai bun decat un mp3/usb la 160 de lei!:rolleyes2 Asa, ca o paranteza, cand ai un motor in 6 cilindri sub capota, indeosebi benzina, mai are rost sa asculti muzica?:twisted: |
Quote:
Un jvc exad SH [ pe care am dat 50 de euro ] , a dat cu OEM ul de pamant la claritate si putere pe boxele stock , ziceai ca ai alte boxe pe masina la cum suna ! https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post4562465 |
3 Attachment(s)
Intre timp,masina a mai primit un mic upgrade..
SMD plafoniera(2x9leduri)cand aprind plafoniera,fac zi in habitaclu.. SMD lumina interioara spate(2x6Leduri parca) SMD Numar inmatriculare 2(a cate 3Leduri) Am ales alb pur ca si culoare. Am sa atasez niste poze facute cu telefonul..(de aicea se trage si calitatea indoielnica) N-am mai avut rabdare si am dat si numerele jos... Attachment 2335198Attachment 2335199Attachment 2335200 |
bafta mai departe
|
Sa le stapanesti sanatos :lol: ! Scoate suportu dupa spate si lipeste numaru pe portbagaj cand il iei cu banda dubla adeziva ! Bat de 2x mai bine ledurile ! Bafta
|
Quote:
Quote:
Bafta si tie si vezi ca nu am uitat ca sunt dator cu un suc:)) |
4 Attachment(s)
Buna searaaaa:)) revin cu un "mic" update..Dupa cum v-am promis..
Attachment 2343344 Attachment 2343384 (inainte de numere si spalare:)) ) Attachment 2343345 Attachment 2343346 In total ....cu rar+taxa tot 1100euro...ma costat.. Zilele astea..cred ca-i voi da in judecata..(cine stie ce acte sunt necesare un pm va rog frumos) ROG UN MODELATOR SA REDENUMEASCA NUMELE TOPICULUI IN " e46 MMG-ul" |
in sfarsiiit.. bafta multa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning