Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Care e cea mai potrivita masina pentru strazile din Romania? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/26531-potrivita-masina-strazile-romania.html)

d3spinul 27-01-07 13:31

Re: Care e cea mai potrivita masina pentru strazile din Romania?

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 717650)
Ati fost vreodata .. in germania... sa mergeti pe 300 000 de km de autostrada fara limita de viteza .. si sa poti sa-i dai in gusala masina pana .. dai "acul peste cap" :P!!! cele mai multe accidente care le-am vazut live in germania au fost ca le puscau pneurile la viteza acea... in fine.. cand o sa avem si noi asemenea autostrazi ...??? Noroc.. si astept raspuns !!!??

daaa...da ai vazut k pana in germania e o autostrada care incepe de la unguri shi duce pana in germania ?? shi acolo e super.. stai k am nishte poze d cand am fost eu..

nk_12321 27-01-07 13:42

Adevaru e ca in occident mai exista si acele parcari super amenajate si sa recunoashtem un grad mai ridicat de cultura (educatie anti poluare)
Sunt acele parcari cu scaune masa si WC (ca pana la urma si asta trebue la drum lung:lol:) deci mai avem foarte multe de facut pana ajungem si noi ca ei:cry:

d3spinul 27-01-07 14:02

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nk_12321 (Post 717727)
Adevaru e ca in occident mai exista si acele parcari super amenajate si sa recunoashtem un grad mai ridicat de cultura (educatie anti poluare)
Sunt acele parcari cu scaune masa si WC (ca pana la urma si asta trebue la drum lung:lol:) deci mai avem foarte multe de facut pana ajungem si noi ca ei:cry:

off topic..

uite care e cea mai potrivita mashina pt strazile din Praga! :P

Pastiluta 27-01-07 18:06

Iti zik yo de pe akuma raspunsu Ozzy niciodata nu o sa avem noi straiz k germanii :D

Flamer 27-01-07 19:28

ba da, dar cand vom avea noi strazi ca germanii aia nu vor mai avea strazi, vor zbura.

Bogdan_ozzy 27-01-07 19:30

Asa este Pastiluta.. trebuie sa ne obisnuim cu gandul ... poate copii mei ..o sa prina drumuri mai frumose .. mai plate ..fara gropi .. ce mai..... klumea.. acum doar putem sa aspiram .. la drumuri mai bune!!.;)

Flamer 27-01-07 19:43

Daca nu ne mai batem joc si vorbin serios , eu spun cum am spus de la inceput , strazile se vor face in cam zece ani

Pastiluta 28-01-07 08:32

Bogdan copii mei o sa prinda drumuri mai buna si yo ma bukur ptr asta. Oricum n-ar fi rau sa prindme si noi niste strazi mai bune :lol: :lol: :lol: :lol:

d3spinul 28-01-07 15:51

Quote:

Originally Posted by Flamer (Post 718203)
Daca nu ne mai batem joc si vorbin serios , eu spun cum am spus de la inceput , strazile se vor face in cam zece ani

eu nu cred, poate pe la tine in Piteshti.. la noi prin Buc eu zic k e practic imposibil..

nu ai vazt k shi autostrada, Buc - Pit dupa 2 ani, dupa ce a fost refacuta, a intrat din nou in reparatzii..

macar sa fim optimishti ! :lol: :lol:

Flamer 28-01-07 17:34

Corect dar intrand in U.E. vom avea un buget mai mari ptr. strazi, utilaze moderne, materiale de calitate, un amestec al materialelor mai bun si acum vom avea lucratori mai multi ca salariul se va dubla si deci autostrada Buc.-Pitesti se va face mai repede si mai buna.

Flamer 28-01-07 17:38

Si da, in Pitesti, gropile nu mai sunt, cel putin pe strajile pe unde umblu eu.

Flamer 28-01-07 17:59

Quote:

Originally Posted by PANDA1984 (Post 719479)
frate tu esti un mare visator!nu o sa vezi tu asa curand asa ceva la noi in tara!auzi amestecuri si nebunii:))!tu esti genu care o musca la orice vrajeala cum au muscato majoritatea!

Ba esti prost rau, daca nu stii nu te baga. Tu stii din ce este facut asphaltul, nu asa ca nu te baga copil prost,tu nu ai 21 de ani asa ca stai in banca ta !

Flamer 28-01-07 18:00

Si sunt sigur ca nici politica nu stii, daca nu suntem in ton cu cerintele U.E. atunci vom avea atatia bani de dat la ei incat vom fii cu totii saraci.

d3spinul 28-01-07 18:34

bai , nu va mai certatzi .. sa nu uitam topicul : Cea mai potrivita masina pentru strazile din Romania !

Pastiluta 29-01-07 06:14

Pana se vor face la noi strazile. Dak la noi o sa se faca strazile la 4 ani dupa UE eu o sa intru intentionat cu masina mea in masina de politie si knd o sa ma intrebe o sa zik k asa am vrut yo :lol: :D

All times are GMT +2. The time now is 06:18.

- Copyright 2026 4Tuning