Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Sportul cu balonul rotund ! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/26482-sportul-balonul-rotund.html)

TEKIN 03-01-07 16:02

Re: Sportul cu balonul rotund !

daca vreti facem intre romania si turcia ;) la trenu ala unde a zis domnu de mai sus

BULLETTT 03-01-07 19:19

Romani suntem destui...cu turcii va fi mai greu:D

AR14COP 03-01-07 19:46

La Bendea acolo.. DA! Hai... eu vin cu 5 oameni... adica 5+1, se pare ca nu ne adunam 12 oameni doar de pe forum, asa ca mai bine mergem fiecare cu echipa. Dar sa fiti sinceri si sa-mi spuneti daca mergem cu ce oameni sa vin.. Buni, medium sau foarte buni... Idea e sa fie echilibrat meciu' !

*Noa? mergem sau ce? fara vrajeala!

TEKIN 03-01-07 19:54

pai mai astempat pt ca zilele asta o sa vine niste prieteni din turcia....
sa fie MEDIUM ok ??/ si te anunt eu cand si cum

ar 79 dix 03-01-07 20:08

COPULE sa ma anuntzi si pe mine daca mergetzi ca ma bag si eu la o miscare.
daca trebuie mai aduc si eu niste amici la meci, sau imi fac si eu o echipa de 6 persoane, 5+1 si poate facem un turneu! ok? :)

BULLETTT 03-01-07 21:01

Cam multe echipe deja dix's team cop's team turcii si forumistii:D

exit0905 03-01-07 23:10

si eu vreau sa vin :) . daca stabiliti cva anuntati pls cu o zii inainte pe forum. data,ora si locu :D

Dari 04-01-07 10:41

Eu vin sa va fac galerie ... :woowoo: :joy: :clap: :dance:

AR14COP 04-01-07 19:56

Da, eu sunt atent la toti care doriti sa veniti. Maine ma duc la sala... si am sa rezerv o pozitie pe Duminica. Deci Duminica mergem sigur! Maine va postez ora exacta! Sper ca sunteti seriosi.. Dupa ce va spun ora sa imi trimiteti private message cu nr. de mobil care doriti sa veniti si eu va sun. Deci.. vorbiti de pe acum cu amicii. Echipa sa fie 5+1!!! si sa fie "Medium".

TEKIN 04-01-07 20:06

eu am vorbit cu prietenii unu vine dumunica seara din turcia si unu vine luni dimineata din germania..........adica turcii o sa va bata mai tarziu

AR14COP 04-01-07 20:40

vi cu Emre, Basturk, Sergen sau fratii Altintop? Cu aia poate imi faci fata :) ...vezi ca echipa mea va fi medie, dar eu sunt World Class poate... si daca e adevarat ca un bun jucator poate face diferenta, cred ca le voi manca si buzduganele turcilor tai pe teren! cum era? "Ighe jeler? sau Gunadan? (stiu ca am scris gresit dar poate ai inteles daca sti turka)

TEKIN 04-01-07 21:28

stiu si eu un pic turceste.....vezi ca noi nu am jucat de mult fotbal adica suntem terminati cu tigara cu alcoll femei..... jucam pt distractie daca vrei...

tristan 04-01-07 23:07

M-as baga dar eu sunt numai prieten cu fotbalistii :lol:

AR33COP 05-01-07 13:17

mai baieti nu va lasati intimidati de 14cop ca nu e extraterestru.fara frica......

BULLETTT 05-01-07 14:41

124cop daca esti fotbalist nare rost frate...u vi cu ceva echipa de extraterestrii,iar noi pamantenii la conditzie fizica suntem praf......cum zicea TEKIN daca e sa jucam... jucam pt distractie

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning