![]() |
Re: dacia de oradea
sincer sa fiu mie nu imi place masina ta... fusta aia alba asa in fata.. urata... doamne.. lasata zici ca e plina de cartofi... toti va apucati de tuning la masini dar masina e decat o imitatie de masina.. mor pe voi... te superi, nu te superi.. trebuie sa accepti si pareri bune si parerile rele..
|
ashai.......ENigmaBoy...ms de ajutor ;)
|
auzi da nu ai ceva pretzuri la jante.....daca nu te superi.........primele is criminale...;)
ms de poze |
ultimele modificari constau in evacuarea..care e sport..shi am montat shi un filtru de aer shi de benzina sport........revin cu poze mai in colo...
|
gataaaaaaaaaaaa, nu mai modific nici un motor, adio turbina, adio galerii, adio tottttttttttttttt
imi bag flacari rosii in masina de bani, supeeeeeeeeeeeeeeeeer tare |
eu unul daca as avea o masina in stadiul asta, sincer, as aranja-o sa arate bine, si cand zic sa arate bine ma refer la tablarie... sa nu vad pic de rugina, denivelari.... si la urma sa zic ca m-as apuca de "tuning"... in schimb tu te-ai apucat mai intai de "tuning" si dupa cateva luni poate un an vei vedea ca iti cade tabla dupa ea.. ma rog.. e masina ta.. faci ce vrei..
|
Vento
3 Attachment(s)
gata m-am lasat de dacie..:))
next car |
Ti-ai luat vento....noroc cu jantele care fac tot aspectu,
Cat a costat masina? |
paul...vento asta si-o meritat totzi banii....pacat ca ai schimbat jantele...
oricum...ca sa nu se supere nimeni.....se poate inchide topicula asta.....si itid eschizi tu altul la sectziunea VW |
Re: BH 04 ZFN dacia de oradea
Daca propietarul doreste sa inchida acest topic, astept un PM cu un raspuns.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning