![]() |
Re: CARE Este cel mai tare virtual tuner din Brasov?
i'm in too!;)
|
ne manifestam interesul pentru aceasta noua provocare si punem la dispozitie un premiu:!: :!: :!: ............deci Maniac Motor's va premia finalistul!
|
unde se depun lucrarile???;)
|
Pt cine termina lucrarile atasatile la un mail si trimitetile la [email protected] sau pe mess florin_vw
|
Quote:
am primit lucrarile de bogdan si lukian pana pe 20 feb ora 12 astept lucrarile si de la dragos , mugur , razvan si gabi Quote:
|
tinand cont de faptul ca mai sunt 4 zile si eu n-am avut timp decat sa fac o aerisire pe capota :( ma vad nevoit sa imi anunt retragerea din acest concurs.
BAFTA TUTUROR CONCURENTILOR!!!!!! sunt convins ca vor fi lucrari foarte reusite :) |
cel care va castiga cu sigurantza iti va dedica premiul....pt ca asha se face cand se retrage cel mai bun....:-) :peace:
|
am fost cel mai bun. acum cel mai bun va fi cel ce va castiga acest concurs. ms oricum pt vb frumoase :)
|
voi posta totusi lucrarea completa dupa ce o voi termina. cate despre dedicatie n-as fi asa sigur :lol:
|
Quote:
Da cam greu sa catigi cu un Yakone care face BRUSH:shock: si cu Freak care sper sa mai fi invatat ceva;) iar de ceilalti doi participanti nu pot spune nimik pt ca nu am prea vazut lucari de la ei, cel putin de la alfa33 nu am vazut nimik dar viata e plina de surprize:rolleyes2 :lol: Oricum bafta de la mine tuturor participantiilor:lol: si sa avem de data asta lucari mai bune decat cele de la primul "CARE Este cel mai tare virtual tuner din Brasov?" |
Quote:
ORICUM GESTUL DE COLEGIALITATE E FOARTE FRUMOS. SUNT IMPRESIONAT. |
ma bucur ca a prins faza cu dedicatul "trofeului" pt gabi....desi el e ca deobicei modest cu draci....felicitari lukian...bineintzeles ca si eu abia astept sa inceapa votul.....multa bafta tuturor si cea mai masa masina sa castige....
|
sper sa reusesc sa fac ceva.... nu o sa fac pentru a fi cel mai bun sau pentru a dovedi ceva. Pur si simplu pentru ca e vorba de o alfa si atat.
|
termenul limita maine la ora 12
inca mai astept masinile de la razvan , dragos , mugur si gabi |
de la gabi nu mai astepta s-a retras din concurs. o sa o posteze dupa ce o sa o termine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning