Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   CARE Este cel mai tare virtual tuner din Brasov? (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/26398-tare-virtual-tuner-brasov.html)

FreaK_Bv 06-02-07 22:20

Re: CARE Este cel mai tare virtual tuner din Brasov?

i'm in too!;)

Catalyn 07-02-07 07:33

ne manifestam interesul pentru aceasta noua provocare si punem la dispozitie un premiu:!: :!: :!: ............deci Maniac Motor's va premia finalistul!

Yackone 10-02-07 02:26

unde se depun lucrarile???;)

Flow 10-02-07 10:52

Pt cine termina lucrarile atasatile la un mail si trimitetile la [email protected] sau pe mess florin_vw

Flow 16-02-07 00:07

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 734440)
Data limita 20 februarie ora 12 dupa care vom organiza un nou pool cu lucrarile si unde useri forumului vor putea vota
Spor la treaba si inspiratzie maxima

data limita se apropie mai sunt 4 zile
am primit lucrarile de bogdan si lukian
pana pe 20 feb ora 12 astept lucrarile si de la dragos , mugur , razvan si gabi

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 741917)
Pt cine termina lucrarile atasatile la un mail si trimitetile la [email protected] sau pe mess florin_vw

BMW-M-Power 16-02-07 08:18

tinand cont de faptul ca mai sunt 4 zile si eu n-am avut timp decat sa fac o aerisire pe capota :( ma vad nevoit sa imi anunt retragerea din acest concurs.

BAFTA TUTUROR CONCURENTILOR!!!!!!

sunt convins ca vor fi lucrari foarte reusite :)

budeanudragos 16-02-07 10:12

cel care va castiga cu sigurantza iti va dedica premiul....pt ca asha se face cand se retrage cel mai bun....:-) :peace:

BMW-M-Power 16-02-07 10:26

am fost cel mai bun. acum cel mai bun va fi cel ce va castiga acest concurs. ms oricum pt vb frumoase :)

BMW-M-Power 16-02-07 10:29

voi posta totusi lucrarea completa dupa ce o voi termina. cate despre dedicatie n-as fi asa sigur :lol:

Lukian_XXX 18-02-07 11:50

Quote:

Originally Posted by Flow
[SIZE="3"
Data limita 20 februarie ora 12[/SIZE] dupa care vom organiza un nou pool cu lucrarile si unde useri forumului vor putea vota
Spor la treaba si inspiratzie maxima

Se aproipie...........deabia astept......apropo BMW M power imi pare rau ca nu ai timp sa termini masina:cry: dar fi sigur ca daca voi catiga iti voi dedica tie trofeul:lol:
Da cam greu sa catigi cu un Yakone care face BRUSH:shock: si cu Freak care sper sa mai fi invatat ceva;) iar de ceilalti doi participanti nu pot spune nimik pt ca nu am prea vazut lucari de la ei, cel putin de la alfa33 nu am vazut nimik dar viata e plina de surprize:rolleyes2 :lol:
Oricum bafta de la mine tuturor participantiilor:lol: si sa avem de data asta lucari mai bune decat cele de la primul "CARE Este cel mai tare virtual tuner din Brasov?"

BMW-M-Power 18-02-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 756260)
Se aproipie...........deabia astept......apropo BMW M power imi pare rau ca nu ai timp sa termini masina:cry: dar fi sigur ca daca voi catiga iti voi dedica tie trofeul:lol:
Da cam greu sa catigi cu un Yakone care face BRUSH:shock: si cu Freak care sper sa mai fi invatat ceva;) iar de ceilalti doi participanti nu pot spune nimik pt ca nu am prea vazut lucari de la ei, cel putin de la alfa33 nu am vazut nimik dar viata e plina de surprize:rolleyes2 :lol:
Oricum bafta de la mine tuturor participantiilor:lol: si sa avem de data asta lucari mai bune decat cele de la primul "CARE Este cel mai tare virtual tuner din Brasov?"

ms :) dar sincer cred ca e putin cam exagerata faza cu dedicatia :). inca n-am murit :lol: si nici nu sunt un zeu al vt-ului pt a-mi dedica trofeul.

ORICUM GESTUL DE COLEGIALITATE E FOARTE FRUMOS. SUNT IMPRESIONAT.

budeanudragos 18-02-07 15:11

ma bucur ca a prins faza cu dedicatul "trofeului" pt gabi....desi el e ca deobicei modest cu draci....felicitari lukian...bineintzeles ca si eu abia astept sa inceapa votul.....multa bafta tuturor si cea mai masa masina sa castige....

alfa33 18-02-07 19:58

sper sa reusesc sa fac ceva.... nu o sa fac pentru a fi cel mai bun sau pentru a dovedi ceva. Pur si simplu pentru ca e vorba de o alfa si atat.

Flow 19-02-07 13:29

termenul limita maine la ora 12
inca mai astept masinile de la razvan , dragos , mugur si gabi

BMW-M-Power 19-02-07 13:49

de la gabi nu mai astepta s-a retras din concurs. o sa o posteze dupa ce o sa o termine :)

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning