![]() |
ion
9.Sti intodeauna finisajele costa enorm, oare cat ar fi fost pretul pentru perfect?Eu apreciez superpozitiva aceasta etapa si fara termen de comparatie.
10.Publicul cel mai mare dusman al ordinii, daca era mai frig poate veneau mai putini si iesea chiar PERFECT.Timpul a fost scurt din cauza zborurilor. Azi s-a anuntat zapada si totusi oricat de frig a fost Legal Racing organizat de Clubul Legal Racing, coorganizat de Clubul No Speed Limit a reusit sa ne incalzeasca sufletele |
Re:
[quote=\"RoSonic\"]sa pun o selectie din galerie :)
[............................. Ai uitat LEGAL RACING-ul destul de prezent chiar daca sigla are o forma mult mai discreta. |
-Bre scriene un roman ,ca ma doare ochiu cat am citit. Esti foarte atent la multe aspecte , denota un ochi cat de cat \"profesionist\".
-Nu stii niciodata cine se poate ascunde in spatele unui nume. Oricum fara a fii partinitor catre LR&NSL tu vezi realitatea asa cum este . PS: Scrie mai putin frate ca m-am plictisit citind :paper: |
Re:
Quote:
Scurt si la obiect mai bine sa te doara ochiul decat ca pe altii sufletul.[/b] |
Re:
Quote:
|
Da il cunosc dar nu foarte bine. Nu pot spune nimic despre el. Probabil pozitia ta vazuta din prisma lor deranjaza. Eu i-ti propun sa-l ignori . Este cel mai corect.
|
Aki....explica-mi ce sti mai exact de JAX ! Este o gluma, sau chiar a lovit masina...? Cel putin asa ai dat de inteles...
DECI ??? |
Ce ma ?a lovit masina??cand unde?
|
nu a lovit nimeni nimik....
|
florica... te rog sa nu scoti sabiocu... da?! ca ne tai pe toti... \"tata vader\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Am vorbit acum cu JAX. A lovit masina . Defapt sa urcat pe un refugiu de tramvai. Este sanatos nu a patit nimic el >Masina Spoiler spart. bascula fata, planetara.
|
bine ca nu a fost acolo..
|
RoSonic sa sti ca si noi am participat, dar nu vad si sigla noastra pe acolo!!!
|
Re:
Quote:
|
Ce sa spun eu ......e treaba ta. dar cred ca daca a spus ceva a spus-o influentat foarte mult de gruparea carui nume il poarta. Nu este treaba mea si nici nu vreau ver-un post MR aici. Eu evit sa scriu la ei si la randulmeu nu vreau posturile lor aici. Pentru noi nu sunt concurenta ei doar exista.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning