![]() |
Re: E30 - T F B ....OEM STYLE
2 Attachment(s)
Quote:
2.Si eu am putine emotii cu privire la chiuloasa.Motorul merge si trage destul de bine. Momentan vreau sa-i iau compresia si sa vad cum sta. In orice caz, am de gand sa-i dau chiuloasa jos si sa o duc la facut plus de asta vreau sa vad cum sta si pe segmenti, daca va fi nevoie o sa-i schimbi si pe aia. Pana una alta zilele astea vreau sa-l dau jos de pa masina si sa-l desfac incetu cu incetu. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Sa le stapanesti sanatos, eu nu m-am descurcat cu ele, n-am rabdare, am spart baia de ulei de 2 ori intr-o saptamana si mi-am luat -40/40.... Bafta......... |
Motronic 1 = absolete. Trage mai slab decat Motronic 1.3 si consuma mult mai mult.
Nu m-as grabi sa-i dau chiulasa jos decat daca este cu adevarat nevoie. |
Quote:
Multumesc. |
Quote:
singurul 12v care ma batea pe vremea aia era actualul 12v pe care il detin...:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
...stiu ca avea 2 randuri de pini calculatorul.....si cititor la volanta...sonda lamda nu mai retin daca avea....:rolleyes2 oricum motorul era " pe val' acum 4 ani.....:lol:....trage bine si la ora actuala, are "soft" care m-a costat atunci 16 mii lei...:))...si injectoare 24v un cotet......acum arata mult mai bine, s-a reconditiont masina.... |
Quote:
Multumesc pentru lamuriri si scuzati off topicul:oops: |
Vlad- Imi propun pe viitor sa-i schimb instalatia cu una M1.3, iar in legatura cu chiuloasa nu am sa o dau jos pentru ca nu este nevoie. M-am linistit aseara cand i-am luat compresia. Vor fi schimbate doar garniturile, curelele, distributia si pompa apa.
Bogdan- nu este nici o problema daca ai deschis alt subiect pe topic, dimpotriva cu atat mai bine caci pot fi folositoare informatiile..:D |
10 Attachment(s)
Am revenit cu evolutia motorului. O sa pun cateva poze cu ceea ce s-a mai facut:D
|
Da, da8)...foarte frumos lucrat, cred ca abia astepti sa-l auzi cum toarce pe masina.
Felicitari pentru lucrare si succes:-) P.S: imi place mult poza cu bradul:lol: |
Multumesc foarte mult Bogdan, si tie iti urez mult succes in continuare. Abia astept sa-l pun pe masina si sa-l dau o tura:D:D
P.S. O sa-ti trimit si capacelu(nou), da-mi un sms cu adresa sa-l pun la posta.8) |
Aoleo....duralube si liqui molly...mai gandeste-te.
|
ce are liqui molly?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning