![]() |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
ok... am inteles :)
|
ai spus ca ai deblocat pagina noastra de la emma...
|
Quote:
AR TREBUI SA VORBIM EXCLUSIV DE PASIUNE.DE PLACEREA PE CARE NE-O ADUCE..SI NOI CE FACEM? NE TIGANIM...foarte frumos... |
Quote:
|
Quote:
Va recomand putina muzica relaxanta, arta rabdarii si poate niste terapie de grup ca sa scapati de mania victimizarii. :) Multa bafta! |
Am lamurit problema personal cu Ludovic. Asa cum ma asteptam, prea putine asemanari cu ceea ce insira IM pe aici. Restul de pe margine, nefiind implicati, poate va abtineti. :)
Din punctul meu de vedere, celebra vorba, Case closed. :) |
Quote:
Citesc si vad doar mistouri...doar "catrene" care pana la urma nu vin din partea unor oameni foarte mari ca sa mai si reprezinte ceva. Pacat...dar nu ma mira...si pe alte forum-uri dedicate altor "cauze" se intampla acelasi lucru si in final nu exista nimic constructiv,chiar asta nu intereseaza pe nimeni? Foarte mult individualism si spiritul de echipe e cam zero...mai dezvoltat este cel de haita... PS. daca unii ar fi asa de relaxati ,cum isi spun sau cum se cred,cu siguranta n-ar exista polemici de genul celor scrise in atatea pagini din punctul meu inutile. |
Quote:
|
Quote:
Nu-ti bate tu capul cu astea. :) Pana si eu ma feresc. Dincolo de aparente, barfe si discutii la o cafea, lucruri bune chiar se intampla. Ca unii nu vor sau nu pot sa vada, asta e altceva. Poate in curand o sa fie mai evident. |
Quote:
Ce trebuie sa inteleaga multi este ca dincolo de orice fel de discutii, exista rezultate si realizari cu greutate care....exista. Din nou, ca unii nu pot sau nu vor sa vada... e altceva. Si ma repet... in curand o sa fie mai evident. Spre binele general. ;) Bafta maxima! |
Quote:
adevarul este undeva la mijloc!!! parerea mea despre rellaxx....: o personalitate foarte puternica.... si cred ca este de-ajuns!!!.. am vb 1.10 minute cu el si nu stiu daca am scos 10 cuvinte hai 20 ... adunate, practic a fost un monolog...rar mi se intampla!!! parerea mea este IM nu este chiar atat de rau .... si hai sa ne oprim aici , sa ne vedem de competitiile noastre ... si sa dea domnul sa putem participa si noi la voi si voi la noi .... |
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post4368085
Intotdeauna adevarul este undeva la mijloc. :) Sa dea Domnul sa nu mai avem Noi si Voi. :) Ca Ei decid oricum pentru ei. :) Multa bafta! |
Quote:
|
Da eu cu cine votez? :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning