![]() |
Re:
Quote:
Ba baiatu...tu suferi cu creieru? nu vad ce legatura ar avea faptul ca unii nu au reusit sa termine traseul cu organizarea MR (care de altfel a surclasat orcare alta organizare if u don't mind my saying)??? |
Re:
Quote:
si poate se comunica timpii instant pe statie ca sa se inlature orice suspiciune :twisted: oricum am degerat dar as mai fi stat 2 manse respect! |
Pe viitor asa vom face. Sau vom lua un panou electronic unde vor fi afisati. Lucram si la treaba asta.
|
bine,
si ca idee, data viitoare ar trebui marcat traseul intre jaloane cu lavabila sau macar creta, ca, cel putin in prima mansa, a fost destul de dificil de urmarit traseul. |
Re:
A fost dificil, dar cu putina bunavointa se putea face din prima fara greseli. Un lucru super au fost foile cu traseul, astfel incat am putut sa ne facem o idee. Plus de asta puteai sa mergi in recunoastere pe jos si sa inveti traseul. S-a facut si recunoasterea pe jos, tot ce trebe.
Parerea mea.... |
mey alcatel..in caz k ai stat ieri pana la sfarshit..sau daca nu..macar nu mai vorbi prostii!1:lumea oare de ce o fii plecat?era chiar asa d cald afara si eu nu miam dat seama?!a fost un frig de au degerat si organizatorii..!2:fete au fost,dak tu nu le-ai vazut,nu inseamna k nau fost!3:cerculetele au fost dupa ce sau strans jaloanele(kid`u a fost prezent,axz`u si cateva bmw`uri) asa k...don`t stultify anymore :!: :twisted:
|
Cum am spus strugurii sunt acri
DE ce la competitiile organizate de LR&NSL se fura pe fata????????????? Acolo se tinea cont in primul rand cine e prieten cu cine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
TOT CEEA CE FACE NSL&LG FACE LA NIVEL INALT SI PROPORTII PE MASURA spectatorii nu au plecat pt ca era frig ci pentru ca pus si simplu nu aveau ce sa vada,understand? |
Re:
Quote:
-sa ai permis auto -starea tehnica a masinii sa fie ok partea cu starea tehnica a masinii se cam bate cap in cap cu ce ai zis tu! ia povesteste-ne si noua cum ai reusit sa fii acceptat sa participi la cursa?aaa stai asa ca nu tre sa ne mai povestesti ca mi-am dat seama ,esti din MDL nu? |
Desi nu am fost azi pe baneasa, doar sambata la prisma vreau sa subliniez niste lucruri, o cursa de indemanare nu are cum sa fie mai bine organizata ca una de viteza, in primul rand ca vizualizarea traseului este mult mai grea, in alta ordine de idei nu spectatorii conteaza ci participantii la cursa si spectacolul in sine, nu compar eneimentele, vobesc in general. Daca am deranjat pe cineva, scuze, e propria-mi parere
|
a fost misto...cu podium...cu cupe...BRAVO!!! :peace:
pacat ca unii pleaca exact ca la cinema cand mai sunt 10 minute din film...asta e romanul :no: |
Re:
Quote:
eu sa sufar cu creieru, nu frate am destul creier cat sa nu ma doara, nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic.. dar lasa nu vreau sa te pun sa te concentrezi prea tare... CE LEGATURA ARE CA NU AU TERMINAT NICI UNUL DINTRE CONCURENTI TRASEUL CU ORGANIZAREA MR???????? iti spun eu ce legatura are: ORGANIZARE DE TOT CACATU, cand faci un traseu complex macar trasati si voi niste linii de ghidare!!!!!!!!! sau daca nu asa puneti si voi mai multe jaloane, asta in cazul in care nu costa mult........ da` ce mam drq va permitetio voi.............. si cam atat, dar totusi vreau sa precizez un lucru: \" pentru purtatorii de cuvant MR , nu imi mai dati quote ca sincer nu ma mai intereseaza ce aveti de spus, si cu asta am incheiat vizionarea acestui post\" |
Re:
Quote:
si ca sa facem o comparatie mai exacta eu zic sa comparam prisma 20 nov cu prisma 30 oct unde la cea din 30 oct show-ul a fost mai mare ,specific lr&nsl PS nu vreau sa ma cert cu nimeni insa tre sa recunoastetzi odata ca nu suntetzi facuti pt organizare de curse |
Alo, alo, baietii care sunt de alta parere ca cei din MR... Eu zic sa comparati cursa de ieri cu cea de azi sa vedeti ce iese...
Si nu cred ca veti mai scoate o vorba !!!!! |
ok alcatel..am inteles,esti de partea celor de la nsl..! :lol: dar sincer,e simplu sa stai pe margine si sa ironizezi,sau sa dai ordinene,nu?daca tot ii critici pe cei din mr atata,sa te vedem si pe tine la o organizare de indemanare!totusi..sunt la inceput!!in fine..never mind..! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning