Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

SEBASTIAN 07-11-06 22:17

Re: Polo GTI vs...

206RC e in faceri si SEI face o mica revizie speciala.

Zyx 07-11-06 23:36

Apropo de SEI, trege un pic mai bine de cum stiu eu?! Si RC-ul cand iese pe strada?! Ca sa stiu daca ma prinde "cu chilotii in vine"...

Achim 08-11-06 00:20

pey tu ce planuri ai cu masinutsa!? :D

SEBASTIAN 08-11-06 06:51

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 614239)
Apropo de SEI, trege un pic mai bine de cum stiu eu?! Si RC-ul cand iese pe strada?! Ca sa stiu daca ma prinde "cu chilotii in vine"...

Cam intr-o saptamana dar are nevoie de ceva rodaj.

Zyx 08-11-06 11:52

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 614295)
pey tu ce planuri ai cu masinutsa!? :D

Momentan nu am nimic in plan... nu vreau sa ii fac nimic pana la primavara, mai ales electronica. Doar niste bare de rigidizare, filtru in cutie, chestii de genul...

Bun, Sebi. Inseamna ca atunci (adica peste vreo... 2 saptamani?) cand va fi vreme buna (de dat) o sa vorbim...

Nautilus 09-11-06 11:45

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 612151)
Foarte tare... Ceva modificari... frate, spuneti clar.. ca si eu am spus clar ce am pe masina... Ma rog, observ in mare ca "accepta" provocari numai masini net superioare masinii mele... Nu prea inteleg de ce - asa e romānul, cred. Frate, am suta de fabrica 8,2. Cu evacuare nu sar mai mult de 170 (sa zicem...). Deci?!?! Pana acum ar trebui sa ma dau cu un R5 turbo (care de fabrica scoate 7,3, la 120cp), nu ma gandesc la ~195cp cam cum fuge masina, cu un Civic Type-R (6,6 suta...), cu o calibra care are ceva modificari (irelevant pentru ca de fabrica are 6,8 si 14,6!!!- 400m)... De restul, nu mai stiu... Deci?! What's the point?! Daca gresesc, sa ma anuntati... Va rog!!! Totusi, eu ma dau, nu dau inapoi, v-am mai spus.
P.S.: Daca spuneam ca vreau sa ma dau cu vreun GTI cu chip oare ce masini sareau la interval...?!

Daca tot n-ai gasit voluntari, poate ne dam intr-o seara, cu masina din semnatura (Leon, nu Broscuta :) ). 3 incercari, singura conditie pe care o pun e sa fie pe timp uscat.

~Nautilus

PS iti arat si graficul de la dyno inainte :)

Zyx 09-11-06 13:51

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 615914)
PS iti arat si graficul de la dyno inainte :)

Nu poti sa faci upload aici sa vedem toti?! Sa inteleg ca... ai soft?! (cel putin..?)

Nautilus 09-11-06 19:10

Graficul il vede numai cine se da cu mine :p oricum, nu am foarte multi CP

~Nautilus

STIprdr 09-11-06 23:33

si pe urma ii omori pe cei care au vazut graficul ca sa nu zica?

Achim 09-11-06 23:38

prietene... stim deja cati cp are masina aia... si doi, dak tu iei de bune graficele alea... mdea... ce sa mai zic..

pana la urma dak am fi "oameni" rai am posta aici exact ce si cum si nah... oricum, aiurea atitudinea asta... soz ca iti zic :(

zGb 10-11-06 00:38

nautilus are soft...dar merg pe mana ta zyxule ;)

Zyx 10-11-06 01:57

Quote:

Originally Posted by STIprdr (Post 616827)
si pe urma ii omori pe cei care au vazut graficul ca sa nu zica?

Da, chiar... LOL!!! Tare!!!
Quote:

Originally Posted by Achim (Post 616833)
oricum, aiurea atitudinea asta... :(

Sincer, asta vroiam sa zic si eu... What ever!
Quote:

Originally Posted by zGb (Post 616884)
nautilus are soft...dar merg pe mana ta zyxule ;)

Poola, mersi!!! Stiu ca mergi pe mana mea... dar aici mai conteaza si masina... :D

Achim 10-11-06 03:40

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 616921)
Poola, mersi!!! Stiu ca mergi pe mana mea... dar aici mai conteaza si masina... :D

cine stie ce vrea ZgB d la tine :D

zGb 10-11-06 08:42

nu numai masina conteaza jane :lol:

Nautilus 10-11-06 10:27

Quote:

Originally Posted by Achim
prietene... stim deja cati cp are masina aia...

Adica stii deja ca n-are foarte multi :)

Quote:

Originally Posted by zGb
nautilus are soft

Spre deosebire de un anume Golf, nu pretind ca as avea >270 CP :D de asta am propus sa-i arat lui Zyx graficul, sa se convinga

~Nautilus

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2026 4Tuning