![]() |
re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI
2 Attachment(s)
app..iubesc dezmembrarile;)a avut grila asta si zile mai bune dar o sa o fac iar frumoasa:)
|
Arata de nota 10. Caut ca un nebun in tot aradul si nu gasesc grila din asta. Ai gasit-o la ala care nu e din arad? Nu mai are una ratacita cumva? :lol: Foarte frumos. Bafta ;)
|
Quote:
|
wow wow wow ...
Te-am vazut ieri prin oras cu Rosiatica ;) Vreau sa spun ca e ceea ce trebuie la golful asta ...foarte faina ! :) Cand ne mai vezi pe la teatru mai multa lume, poate opresti daca nu ai treaba ! :) Salut ! |
Sall , frumoasa ideea cu botu de vento,dak ai timp treci pe la stadion intr-o vineri mai stam d vorba.Frumoasa bara dar nu sa luat garda de tine ca nu ai semnalizari ??:)) bafta !
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
niste poze mai noi...la masina s-au modificat farurile si..atat...saptamana asta sper sa intre la vopsit:)
|
wow... cat imi place fata de vento pe masina ta, si farurile sunt cu lupe, nu? grila eu as lacui-o negru lucios... doar partea metalica sa ramana visinie
|
Cu combinatia asta de culori arata bestial dupa parerea mea,frumoasa masina,si la cat mai multe pagini pe forum :D
|
mai ai putin de lucru la golf... dar sincer, arata foarte bine, chiar imi place. ceva jante mai "deosebite" ? :D ... de mertzi ceva... pline cred ca ar da f bine.
|
Quote:
Quote:
Quote:
ca update,masina s-a dezmembrat si intra la vopsit...azi am cumparat bara oem pe fata si o aripa care era ruginita...revin cu poze maine si o sa continui pe parcursul lucrarilor....atat pot sa va spun momentan ca va fi mai joasa si putin mai evazata:twisted: |
Si cu bara fata care era pe ea ce ai facut?
|
3 Attachment(s)
Quote:
si pozele promise... |
de ce sa o faci mai evazata? daca nu intra rotile ... foloseste cauciucuri mai inguste, fa stretch, foloseste camber... nu stiu daca avem inca un atelier care poate evaza o masina cu gust...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning