Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/260638-my-volf-1-8-20vt-nt-89-hai.html)

redrider 29-06-11 15:04

re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI

2 Attachment(s)
app..iubesc dezmembrarile;)a avut grila asta si zile mai bune dar o sa o fac iar frumoasa:)

Felix_Arad 30-06-11 16:54

Arata de nota 10. Caut ca un nebun in tot aradul si nu gasesc grila din asta. Ai gasit-o la ala care nu e din arad? Nu mai are una ratacita cumva? :lol: Foarte frumos. Bafta ;)

redrider 30-06-11 18:38

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4433818)
Arata de nota 10. Caut ca un nebun in tot aradul si nu gasesc grila din asta. Ai gasit-o la ala care nu e din arad? Nu mai are una ratacita cumva? :lol: Foarte frumos. Bafta ;)

ms....am cautat pana ieri cred ca la toate dezmembrarile din tara grila d asta si toti imi ziceau ca au dat-o de cand a venit masina si intamplator m-am dus cu un prieten sa isi ia niste faruri pt un urs si am vazut un vento ascuns acolo...o avea si a mea o fost:))daca o sa mai aflu ceva de vreo una a ta e

VaLeX 07-07-11 08:28

wow wow wow ...
Te-am vazut ieri prin oras cu Rosiatica ;) Vreau sa spun ca e ceea ce trebuie la golful asta ...foarte faina ! :)
Cand ne mai vezi pe la teatru mai multa lume, poate opresti daca nu ai treaba ! :)

Salut !

AddY.AVI 07-07-11 09:57

Sall , frumoasa ideea cu botu de vento,dak ai timp treci pe la stadion intr-o vineri mai stam d vorba.Frumoasa bara dar nu sa luat garda de tine ca nu ai semnalizari ??:)) bafta !

redrider 08-07-11 11:42

Quote:

wow wow wow ...
Te-am vazut ieri prin oras cu Rosiatica Vreau sa spun ca e ceea ce trebuie la golful asta ...foarte faina !
Cand ne mai vezi pe la teatru mai multa lume, poate opresti daca nu ai treaba !

Salut !
v-am vazut atunci dar ma cam grabeam si nu am mai oprit...acum sunt plecat din oras dar vin maine inapoi si poate ne intalnim...

Quote:

Sall , frumoasa ideea cu botu de vento,dak ai timp treci pe la stadion intr-o vineri mai stam d vorba.Frumoasa bara dar nu sa luat garda de tine ca nu ai semnalizari ??) bafta !
salut...azi nu pot veni dar poate pe vinerea viitoare...nu s-au luat d mine ca nu prea isi dau seama cred ca acolo ar trebui sa fie semnalizarile:rolleyes2

redrider 02-08-11 11:31

3 Attachment(s)
niste poze mai noi...la masina s-au modificat farurile si..atat...saptamana asta sper sa intre la vopsit:)

retro_renault 02-08-11 13:28

wow... cat imi place fata de vento pe masina ta, si farurile sunt cu lupe, nu? grila eu as lacui-o negru lucios... doar partea metalica sa ramana visinie

Roly94 03-08-11 09:03

Cu combinatia asta de culori arata bestial dupa parerea mea,frumoasa masina,si la cat mai multe pagini pe forum :D

Detman 03-08-11 23:25

mai ai putin de lucru la golf... dar sincer, arata foarte bine, chiar imi place. ceva jante mai "deosebite" ? :D ... de mertzi ceva... pline cred ca ar da f bine.

redrider 04-08-11 22:56

Quote:

wow... cat imi place fata de vento pe masina ta, si farurile sunt cu lupe, nu? grila eu as lacui-o negru lucios... doar partea metalica sa ramana visinie
da,farurile au lupe si instalatie bixenon dar inca nu sunt gata...o sa trebuiasca sa le finisez inauntru...grila,prelungirea,pragurile(trebuiesc cumparate:oops:),partea de jos a barii spate si grila vor fi negre mat iar restul tot in aceeasi culoare

Quote:

Cu combinatia asta de culori arata bestial dupa parerea mea,frumoasa masina,si la cat mai multe pagini pe forum
ms,dar nu o sa ramana asa:)

Quote:

mai ai putin de lucru la golf... dar sincer, arata foarte bine, chiar imi place. ceva jante mai "deosebite" ? ... de mertzi ceva... pline cred ca ar da f bine.
ms...alte jante poate in viitor..momentan nu m gandesc la altele...ar fi ceva niste jante de mercedes dar momentan vreau sa o vopsesc si apoi voi strange bani pt alt motor:)...foarte frumos si passatul tau...bafta in continuare cu c vrei sa faci ca faci bine8)

ca update,masina s-a dezmembrat si intra la vopsit...azi am cumparat bara oem pe fata si o aripa care era ruginita...revin cu poze maine si o sa continui pe parcursul lucrarilor....atat pot sa va spun momentan ca va fi mai joasa si putin mai evazata:twisted:

geo_gee2005_xxx 05-08-11 15:49

Si cu bara fata care era pe ea ce ai facut?

redrider 05-08-11 17:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4509061)
Si cu bara fata care era pe ea ce ai facut?

e prin garaj...momentan nu am facut nimic cu ea

si pozele promise...

Detman 05-08-11 19:39

de ce sa o faci mai evazata? daca nu intra rotile ... foloseste cauciucuri mai inguste, fa stretch, foloseste camber... nu stiu daca avem inca un atelier care poate evaza o masina cu gust...

redrider 05-08-11 22:48

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4509514)
de ce sa o faci mai evazata? daca nu intra rotile ... foloseste cauciucuri mai inguste, fa stretch, foloseste camber... nu stiu daca avem inca un atelier care poate evaza o masina cu gust...

nu prea am cum sa fac stretch ca toate jantele sunt 7j...si sub 195 nu vreau sa pun...poate o sa vina niste jante pe viitor cu un et mai mic....nu imi sta gandul acum dar voi face ceva in leg cu asta...

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning