![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
pacat ca nu am fost prin hd cand a fost intalnirea..:(...poate la urmatoarea am mai mult noroc...:)
|
sal all se mai aude ceva de vreo intalnire luna asta ?
|
Quote:
Vedem...vorbim ..facem |
deci ce se mai aude , ne vedem saptamana asta ?
|
Facem intalnire pe 2 Dec. sau nu ?!
|
mah eu sunt deacord darr hai sa stabilim cum , ce si unde...
|
daca am cu cine venii vin si eu..ca asa cu trenu nu vin:)) toti cu masini numa eu cu trenu
|
nu mai pot venii... e reuniune a forumului meu si dam party in petrosani..super tare.. va intereseaza pe careva..vreti sa veniti?
|
facem intilnire in 23 decembrie in deva ...sau na unde vreti voi daca da dati un mail la [email protected]ci toti sunt in vacata si cei de la faculta si cei de la scoala..si probabil si cei care sun la serviciu' ...ce ziceti......
|
data perfecta!
|
Nu e prea perfect, parerea mea.
E prea aproape de Craciun si multi vor fi ocupati cu pregatirile dinainte de Craciun, curatenie .. etc. Mie mi-e indiferent dar eu zic sa facem candva cand putem veni cat mai multi. |
Om trai si om vedea ca mai sunt 2 sapt pana atunci :D
|
hai ca putem sa ne facem timp atunci macar o ora , ca doar nu faci 24 de ore curatenie
|
Si yo zic ca pe 23 e destul de bine sa facem intalnirea ...asteptam restu sa vedem ce planuri au..poate lumea pleaca la tzara sau la munte... restu ce zicetzi?
last edit: sper ca de data asta sa facem intalnirea in Hunedoara!!!! ca dak nu ma oftic!!!! si nu-i bine sa ofticatzi moderatorii :lol: :D mai ales pe mine!! |
sunt de acord...facem intilnire yo vin 100%...si atunci pute sa ne cunoaste mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning