![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
suna destul de bine... c ai zis...acolo.. mertan..
in schimb.. am un singur,... "dar" .. dar cum sunt casutele..sau c sunt alea...?? k am citit eu k e camping..dar.. la camping...ma cam pish p mine de frig..intelegi..ce vreau sa spun... inteleg k este inauntru cald...dar.. totusi... as vrea///dak si niste poze ceva.. sa vad si eu cum arata... nu zic k nu mi-ar prii... :)) k vin si eu cu cineva...si am nevoie de intimitate :P ...dar... ma hotarasc...dupa c aud detalii :P ms frumos.. si inca o treaba.. nu vreau sa aud replici de genu.. "nu iti place..nu vii"..sau asa ceva.. k nu e cazu eu va salut... si sper sa ne vedem..sanatosi..cat de curand :D |
Cu stickerele e greu...in rest va fi bine!
P.S. Slip...tare semnatura! :) |
am sa revin cu poze cat de curand...
|
slip !!!!!! 1. imi place semnatura ta, ce faceai acolo? drifturi???? parca eram si yo p'acolo :D sau yo filmam??? :D:D:D 2. pai te incalzesti si tu cu.....persoana cu care vii....si apoi un show, o bauta, un chef 4tuning ;)
|
:))) ... imi place ce aud.. :D ... de baut ...vin sa beau.. nu discut.. :D dak ma prindetz in forma buna...nu ramane bere nicaieri :D
dar sa vedem .. k e frig tare afara... cat despre incalzit.. hmm...dai seama k ma incalzesc eu.. cu ea :P dar..am nevoie si de un locushor al nostru :D na..k sa am unde dormi linistit.. da crek dupa bautura... dorm in shantz neintors :))))) + k am shoferitza.. >:))) :lol: pot sa beau cat vreau :D .. astept .. ziua de 19 :P saluty.. |
va sa zica avem unde sta de sambata.pai in cazul asta eu zic sa ne pregatim sa dam o petrecere, sa ne adunam toti in campingul acela si dumineca saplecam de acolo in coloana(care o mai putea) si sa participam la intalnire si la evenimentele ce o vor urma.
imi place ca baietii "e" voiosi |
astept si eu cu nerabdare :D sa vin... numa sa fie treaba serioasa da??? sa fie mai tare k la iasi.. :d
k sa nu vin degeab :D astept oferte acolo.. provocari..kestii ;) (la masini...la fotbal..la bere.. la ..c ma pricep si eu cat de cat :)))....:P ) va salut cu respect si fara "no offense" ..asa k sa nu mai zica marius nimic :P t salut man :D bafta |
Deci mertane sa inteleg ca tu organizezi intalnirea :???: :???: :???:
Daca cazezi lumea la Gheraiesti la -5 grade nu stiu cine mai este viu dimineatza...succes oricum.....cred ca va iesi tare :???: |
dar e caldura... si apa calda...
|
Quote:
|
Ce caldura e? :) afara :) sau unde sa stea lumea..Nu mai lua in considereare Gheraiestul..
|
si inca o intrebare pt baietzi din botosani iasi suceava.. ce zicetzi stabilim o ora de intalnire la targul frumos sa mergem totzi o datA?
|
Quote:
nu stiu de conditiile de acolo dar cu o fata (chiar doua, trei) si o sticla de tarie se incinge atmosfera :D |
Ne vom vedea la Tg Frumos in jur de 10..... 9.30- 10!
|
asta daca pleci duminica dimineatza ... ori eu eram hotarat sa plec de sambata seara :D cand ies de la munca...
inca o treaba... deci dak e frig.. la casutze.. (cum banuiam) vin numai la party..dak se face.. si am eu unde sa dorm.. nu e mare problema.. dar poate stie cineva un hotel misto si accesibil...in sensul in care nu am de gand sa dau 200 de euro p o camera cu un pat si.. mai stiu eu c :P deci daca s-a interesat cineva despre niste oferte..astept si eu k si espinoza :D ****-o.t.(aleks) va salut |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning