![]() |
cam in jur de 200 Euro
de toate actele se ocupa ei |
aR99bMw tu cauti sa iti ionizezi geamurile prin zona sau... ? De exemplu in Craiova ai avea unde sa ti le ionizezi (poti sa iti alegi gradul de obscuritate- si nu cu efect de oglinda!) Tata si-a luat ieri o Dacie cu geamurile ionizate. Oricum, din cate stiam, poti sa iti iei amenda si cu ele asa, auzisem ca numai anumite institutii au voie cu masini cu geamuri fumurii... Poate sunt prost informata, daca CeReS spune ca si le-a omologat... Daca te intereseaza, pot sa aflu pretul si eventual un numar de telefon. Dar nu cred ca nu se pot ioniza si undeva mai aproape de tine...
|
pai se pot ioniza la oradea...doar oglinda si nu-mi place asa.....negre as vrea...
|
Atunci vino in Craiova... Aici sigur ti-ar placea cum le ionizeaza...
|
arad---->craiova...... :roll: :shock:
|
:punch: Atunci pune-ti folie! Eu ti-am dat o idee! Ai cerut sfaturi, ti-am spus ce se poate face aici. Decizia iti apartine.
|
te-am vaut luni seara pe la 11 in piatza marasti...fain eleronu :twisted: cat ai dat pe el si de unde l-ai luat ?
|
150 euro...de la expo :) duminica l-am cumparat :)
care e piata marasti ? :? |
e aia langa unirii...langa spitalu clinicile noi...si langa liceu mincu(defapt nu chiar langa)...cand itzi vedem si noi masina...la tm ?
ps cum is angeleyesurile ?...la expo nu ai fost nu ? |
pai nu stiu cand o vedeti :) .....anjel eyes e ok ....
n-am fost la expo...! |
1 Attachment(s)
poze noi cu baraca perlata :)!
|
Man...poze numa cu ea n-ai ?!? :lol:
Ka nu jtim asupra karui lucru sa ne concentram mai rpd... :P |
Posteaza ji u mai multe poze o data pls ! ;)
Parerea mea...la prima vedere...e ka era mai mijto modelul celorlalte jante. :? |
1 Attachment(s)
si un filmuletzzz......
|
1 Attachment(s)
no comment.... :flower:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning