![]() |
Re: scirocco 2 vtm
Quote:
|
asa man da-i inainte, apropo am un baiat cu care trebuia sa ma dau eu sa-mi iau revansa ca sa zic asa poate il linistesti tu:)
|
baietii cu scirocco negru?:lol:
o sa fie "palpitant"...:lol: :lol: :lol: |
5 Attachment(s)
niste poze de la 4 tuning day :D :D :D
|
papusha mea frumoasa....:(
|
Cum se baga un oftat ca nu le am cu semnele?. Off: lasa pheerya ca poate imi reuseste o chestie si ma aleg si eu cu un exemplar....macar sa nu mai oftez :). WBL.....pe cand o schimbare de motor? Eu asta ii faceam daca o cumparam.
|
stie cineva un mecanic bun ... ????
|
ce are masina?
te-am vazut in noaptea de inviere pe la Ghica, erai in forja la semafor cu unu'..dupa 12 :D |
vreau sa schimb distributia ... si cateva consumabile .... am piesele da n`am mecanic :(
|
eu ti-am zis , te pot duce oricand la mecanicul meu .
|
razak ... lasa`mi numaru tau de telefon ori aici ori pe mess .... sa vorbim .... trebuie urgent sa le schimb ca plec la mare .... si vreau sa fie totu nou pe ea ... pls .... ms frumos
|
Mare E Semnatura Mea !!!
:d |
ce faci man pleci la mare fara mine:)?
iti recomand si mecanicul lui razak, am fost si eu o data cu razak la el si omul stie meserie, uitasem sa-ti zic cand m-ai intrebat... tot ai zis ca ma duci si pe mine o tura sa vad diferenta la demaraj acum ca ai mai schimbat una alta la ea, cand ajung in buc fac un drum pana la tine |
vin si yo cand faceti tura aia...:D
omu' meu e cam egoist:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning