![]() |
SORRY, nu m-am uitat bine la titlul melodiei.... ata e.... shit happen'
PEACE :peace: |
Caut si eu melodia:
Lynyrd Skynyrd - Free Bird M-as mira s-o aiba careva dar incercarea moarte n-are. |
O downloadez eu acum, dar inca nu e slot liber
The Extension mp3 is not allowed YM sau mail ceva... |
1 Attachment(s)
:arrow: pt Santos :
|
1 Attachment(s)
:arrow: pt. Luca :
|
o traiasca B01ERU , ce m-as face fara tine , Carmen , si Shadow :D , peace up , ne vdm diseara :D
|
NU ma mai joc! Eu ma chinui sa iau melodia si el ia toate multumirile! :((:((:(( I'm the one and only =))
|
:D :D a zis cineva ca nu esti the one and only ? :D :D :D
de fapt :D depinde la ce te referi cand zici one and only :D daca te referi la cap. muzica si ajutor :D dap :D esti singura de sex feminin care ajuta :D the one and only in alt sens... :D e altcineva :D :D :D :D :D ! |
TZZZZ TZZZZ TZZZZZ, mai Santos mai, TZZZZ TZZZZ TZZZZ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
what ?????????? :)
am zis-o subtil , :D :D , daca asa e ... ce sa faci :D nu potzi sa negi realitatea :D |
Gata a mers, mersi Mike. :wink:
|
:oops: :chick: :oops:
|
hihi :D s-a simtit :) asta e bine :D :D
|
La capitolul muzica ma refeream, ca zisesei mai sus ca te ajutam si bla bla. Repede ai sarit tu sa te scuzi pe acolo, de parca as fi insinuat eu ceva :P Si hai ca sunt offtopic :D
|
so ? :) asteptam sa gaseasca unu melodia lui luca sau sa mai caute ... altu , altceva :D eu nu am facut nimic decat sa spun adevarul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:30. |
- Copyright 2026 4Tuning