![]() |
eu am scris in postul anterior, am uitat sa ma loghez.
|
XTACY toate vor fii la timpul lor. Ai putima rabdare.......ce te grabesti. Nu mai stiti ramaneste? miroase a fass pe-aici.
|
Astept reprezentantii cluburilor participante sa ma contacteze pentru a le inmana formulare de inscriere . Multumim pentru suport chiar daca ce a spus Florian a fost o gluma (oare ???????? ... glumeam ;) ) .
|
Florica , NSL, & friends . . . . . nu intelegeti ca fara noi . . . . cluburile, nu puteti sa faceti nimic. . . . daca o sa mai continuati asa va garantez ca lumea o sa se scarbeasca si o sa faceti legale singuri. O sa fie BMW racing. 20 de ursuleti si atat.
Eu unul consider treaba asta cu \"cine se duce la cursa MR, nu mai are ce cauta la noi\" ultimul hal de cenzura si santaj.Eu unul nu o tolerez ! ! ! Chestia asta este o chestie pur romaneasca . . . . zicea cineva pe aici mai demult . . . . TARA ASTA INCEPE SA-MI PROVOACE SILA ! ! ! Asta este parerea mea proprie si personala ! ! ! |
Daca citeai mai atent vedeai ca a fost o gluma, cam ciudata dar o gluma. Iti dai seama ca ar fi fost imposibil asa ceva.
|
Re:
nu pot sa spun decit... felicitari ! de mult asteptam sa le traga cineva peste bot si sa le explice concret ca lumea auto din romania nu le apartine :)
oricum presupun ca va iesi un mare, mare tambalau... pentru ca deh, asa sintem noi romanii, avem un orgoliu infinit. ceva schite cu traseul ? ca la organizare sper sa stati mai bine, respectiv la cronometrare and stuff... si conditii de participare pentru cei care n-au treaba cu miile de \"cluburi\" ? succese ! |
te rog logheazate pt a nu se face interpretari
CU RESPEKT MICUTZU |
Re:
sint logat, userul meu se numeste \"guest\" pentru ca mi se potriveste cel mai bine.
|
curse auto
felicitari pt organizare .....si pentru clementa acordata unora
|
Re:
Quote:
|
vad ca nu se poate intzelege nimeni cu nimeni ,sebastiane stiai ca vom organiza o cursa tu ai spus o clar, acum intzeleg ca atzi avut un acord verbal ,k dar dupa cum tu ne ai dat lectzia un acord verbal nu prea valoreaza mare lucru . acum venitzi sa vagetzi vendeta ca noi am reusit sa organizam o cursa ,stiatzi si data voi vorbeatzi despre cursa de pe baneasa nici vorba de una la prisma ........ sa intreb un lucru cine se baga peste cine. sa mai spun ceva pt totzi care nu stiu ca sunt sunatzi oameni si sunt amenintzatii ca se baga intrigi intre membrii clubului si se incearca cooptare lor .....pai de aici era pana mai de mult un scandal[stie acea persoana despre ce e vb] .vb de razboi de batai etc ar fi mai bine sa va maturizatzii un pic si sa intzelegetzii un singur lucru fundamental .busines is business........ fiecare isi face cursa lui cu mult respect pt totzi cei implicatzii
|
Penibil...Sincer, mie mi-e rusine de ce se intampla...
Lucian, noi 2 am vb, ce am avut de zis am zis... Romania e frumoasa ca tara...pacat ca e locuita... Astept cu nerabdare balciul de sambata...vin cu camera, sa filmez tot si ma duc cu ea la Ciao Darwin... Bafta tuturor! Cu aceasta cale, anunt ca Racing Club Corlatele de Jos organizeaza la Prisma incepand cu ora 11.00 indemnare de atelaje si carutze cu tractiune cabalina sau bovina... Grupa A...tractiune bovina x 1 Grupa B...tractiune cabalina x 1 Grupa C...tractiune bovina x 2 Grupa D...tractiune cabalina x 2 Grupa VIP...babele cu biciclete din sat Grupa VIP+...primarul cu Moskvichu |
Mah acum ii inteleg si pe aia de la BUG cand au luat numele de \" LA FAMILIA\" si zic cam acelasi lucru: RUSINE!!!
FURTUL INTELECTUAL E O INFRACTIUNE!!! FURTUL BUCURIEI UNOR OAMENI E O CRIMA!!! |
bogdan si daca vin eu cu bicicleta ma bagi la grupele cu babe? ca sa stiu daca imi pregatesc \"armasarul\"
OFFTOPIC: am fost intrebat de ce nu mai scriu pe forum.... raspunsul meu este: DE AIA , aia fiind toate scandalurile care au loc aici.... btw asta e cumva tuca show online ? pace si respect cui vrea si are nevoie... |
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning