![]() |
Incredibil iar m-au luat falcili...deabia trecusera.....Care este al nostru albastru sau maro? : )))))))))))))))))))))))))))))))))))000 :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :joy: :joy: :joy:
|
Pai probabil ala maro, ca se preteaza mai bine la a fi parcurs de ursuleti ;)
|
rolele sunt acceptate? ieri am primit o prereche de role motor de 3.5 cc, 531 cp cu turbo si NOS
|
Ce viteza maxima au rolele?
|
daca forjez la maxim pot scoate 380km/h iar suta in 2.6 :lol:
domnilor presedinti.. va rog sa imi dati raspunsul dumneavoastra, pot participa la cursele organizate de maria voastra? va implor!!! dau si spaga daca este nevoie! |
In calitate de nimic in cadrul clubului sportiv iti raspund ca nush da mi se par tare interesante traseele rosii.
|
:wave: Aveti talent fratilor, caterinca e la voi acasa, trebuie sa recunosc sincer ca pe la inceput ma rugam la Dumnezeu sa nu fie adevarat. Tot asa stimabililor si asteptam noi comunicate oficiale.
|
Vreau si eu sa ma bag! Ma bag cu o bicicleta cu 2 craci putere. I-am facut tuning. Poate fi ghidata cu ajutorul telecomenzii! Mi-am pus 2 proiectoare ca sa orbesc spectatorii (nu vreau sa vada ce drifturi fac pe acolo).
|
Astept cu nerabdare intalnirea administrativ-economico-social-politico-religioasa a celor doi membrii fondatori pentru a se decide chestii.
|
ati venit la fix ca sa compensati certurile de pe forum :peace:
PS astept raspuns :D |
Propun crearea de urgenta a unui yahu group
|
Comunicat prea oficial:
In calitate de P.D.C. comunic cat se poate de oficial noutatile in legatura cu etapa de sambata: -Taxa de participare = 0 (zero) -Taxa spectatori = 60 EURO -Concurenti acceptati - Toti membrii \"N2Oi R.C.\" -Spectatori Acceptati - Restul -Ora de incepere - In timpul celorlalte curse Grupe: 1.Membrii \"N2Oi R.C.\" 2.Restul La finalul cursei se va face un clasament in care se va tine cont de timpii realizati cat si de pozitia persoanelor in club. Premii: Locul 1 si 2 impart banii stransi din taxele de inscriere si asistare SURPRIZA PENTRU SPECTATORI: In momentul in care platiti taxa de intrare veti primi un bon cu un numar format din cifre numerice unic si care nu mai exista.La sfarsitul competitiei va avea loc o trage la sorti unde se va trage la nimereala un bilet oarecare,pe care va fi scris un numar format din cifre numerice,unic si care nu mai exista,si respectiv existent pe biletele spectatorilor.Cel care are norocul sa fie norocosul care isi aude numarul de pe bilet la boxe,va primi gratuit o strangere de mana din partea conducerii \"N2Oi R.C.\" in skimbul sumei de 45 EURO. Dupa competitie se face plecarea membrilor spre discoteca inkiriata,unde castigatorii vor face cinste celorlalti membri,c-asa-i frumos. Vom reveni cu alte oficialitati in curand. N2Oi R.C. 4 LIFE !!! :wave: |
as dori sa atrag atentia organizatorilor aspura unor aspecte:
1. ati uitat sa mentionati daca participantii au voi sau nu cu copilot.. 2. daca in traseu este inclusa si o proba de jaloane oameni prin complexul prisma town 3. daca avem voie cu caini si pisci si daca trebuie sa platim taxe pentru ei va multumesc ps: banuiesc ca accesul celor din PEJOS CLUB nu este restrictionat nu ? PPS: se va face sau nu o recunoastere a traseului pe jos inainte de competite ? |
CURSA A FOST AMANATA
|
:yikes: :yikes: cum asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning