![]() |
Re: Audi A5 - B 555 RUN
salut , ce s-a mai intamplat cu masina ? vrem si noi niste poze ..fisa dyno despre care s-a vorbit cu ceva pagini in urma ... off tare curios sunt :))
o bestie 4x4 :oops: stima, Ciprian. |
Pentru disputele Audi vs BMW sau discutiile despre BMW aveti topicuri separate.
Cat despre limitele fizice ale motorului de 3l diesel de la Audi :) mai avem de asteptat pana ajunge cineva acolo. Spor la treaba in continuare cu masina! |
Vad ca esti ambitios, ai tacut si ai facut.
Bafta in continuare!!! Forza CSR !!! |
Vad masinuta aproape zilnic pe muncii , in fata facultatii. (Esti la mecanica?)
Arata foarte bine si precis si merge pe masura. Felicitari. |
Sunt la constructii de masini. V-oi mai posta poze dar acum nu sunt de pe calculator. Fisa dyno nu are ca nu am fost la Bucuresti sa ii fac. In rest masinuta e ok si ma pot lauda cu cv masinutr ca am facut. Sa vedem ce ne v-a aduce mos niculae si craciun :p
|
Si despre limitele motorului au fost ajunse de massimo. Injectoarele sunt undeva la 99% din potential. Stage 2+ ma refer
|
Injectoarele sunt auxiliare :)
Le poti schimba la fel cum schimbi un filtru de aer. Cand ziceam limitele motorului ma refeream la motorul in sine, bloc,biele,pistoane. |
Am vazut aceasta masina in Cluj la inceputul lunii, are un sprint foarte bun, dupa ce a depasit vreo 2 masini nu am mai apucat sa o vad.
|
am vazut masina la satu mare la liniute daca nu ma insel. arata foarte bine, succes in continuare la modificari si drumuri bune.
|
frumoasa ma cristi da incearca sa ai mai mare grija de ea...multi km fara incidente
|
Salut.
Ai reusit sa pui kitu de RS5 pe masina? Ca si eu as vrea sa-l pun numai ca am inteles ca trebuie schimbate si aripile, deoarece rs5-u e mai lat. |
Salut.Am vazut masina miercuri cred ca mergeai la Cluj,prin comuna Jucu.
|
care se misca mai bine dintre cele 2 masini pe care le ai, 5-arul vs a5?
|
Super tare 600 nm pe 3.0 :) Bravo ,Succes in continuare,cati cp are?
|
Ti-ai lovit cumva masina ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning