![]() |
problema grava
mi-am schimbat motoru pe masina. am pus altu mai mare. pot participa? o sa am problema acolo cu militzia sau acr-u? actele pe masina sunt pe numele meu dar noul motor nu e trecut. am cartea de identitate de la masina de pe care a fost luat motoru...
|
Re: Discutii despre cursa
ne vedem pe 29 :D
bafta organizatorilor :) |
Re: problema grava
Quote:
Thx Santos :D ! Drum bun ! |
am facut un thread unde sunt rugati sa scrie cei ce sunt siguri ca vin in ideea ca se vor contura noi provocari si va merge cat mai multa lume !!!
https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25822-vine-tara-cursa.html |
Foarte buna ideea ! Multumim Alecs !
In alta ordine de idei , legat de inscrierile online : am primit cateva formulare necompletate , acelea nu vor fi luate in considerare ! Fiecare participant care a completat formularul online a primit un mail de confirmare ! Daca cumva ati completat un formular si nu ati primit mailul de confirmare va rog sa-l completati inca odata pt. ca nu a ajuns la mine sau a ajuns cererea necompletata ! Tot legat de cursa, in fiecare masina care va intra in parcul auto va fi doar soferul acesteia pt. a nu se creea aglomeratie in parc si a nu incita publicul sa incerce sa ajunga in parc. Publicul nu va avea acces in parcul auto, doar participantii si masinile acestora ! |
KWX, am vorbit cu PIL`u.. si poate ia el R5u lu` johny sa se dea cu ea. dar nu e nimik sigur. O sa iti zic daca mai aflu ceva.
|
Quote:
|
Dar pt mine nu vine nici un concurent? O pisicutza ceva? :D
|
Quote:
|
Quote:
vedem noi.... |
Este deja un R5 inscris, deci are adversar la grupa :P !
Rugamintea mea mare pentru cei care completeaza cererea de inscriere online este sa fie atenti sa scrie datele corect si sa completeze toate campurile ! Cererile incomplete nu vor fi luate in calcul ! Va reamintim : dupa ce completati cererea de inscriere online veti primi un mail de confirmare . Daca cumva completati aceasta cerere online si nu primiti in maxim 24 de ore(exceptie facand ultima zi cand o sa primiti in maxim 6 ore confirmarea) confirmarea va rugam sa completati o alta cerere sau sa-mi dati un pm ! |
Quote:
|
Al3xius : te rog afiseaza si tu grupele in functie de Kw sa Cp
Pt participantii care vin din tara ( eu ca exemplu din Constanta - vro 500 km) se percepe taxa de inscriere sau cel putzin o reducere??? |
BYG, grupele sunt aceleasi ca si pana acum.
Quote:
|
Bafta baietii ne vedem pe acolo :woowoo::wave:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning