![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
Intradevar...pana si culoarea era oribila la interiorul vechi :rolleyes2. Maine vrem filmare :twisted:.Felicitari ;) |
Foarte frumos interiorul !
Ma bucur ca ai reusit sa o repari , spor la treaba in continaure si numai bucurii cu aceasta masina ! Bafta ! |
Quote:
decat sa ma complic ... sa tai din aia neagra sa sudez alta oala cu tot cu lonjeron mai bine m-am complicat si mi-am luat caroserie intreaga ...daca era indoita aveam eu un fix...si nu imi mai venea sa o conduc stiind ca a fost aproape dauna... credeti-ma, ma mananca talpa mai rau ca niciodata:))) o sa-mi tocesc talpa tenesului pe acceleratie=)))) :peace::peace::peace: in scurt timp pisica v-a avea adidasi noi " BROCK B1 " |
hai cumetre, baga o filmare cu ea sa o vedem de-a latu...
bafta si por la treaba....:D |
Quote:
Lumea doarme eu n-am somn...:))))))) e deja 6 dimineata si eu sunt in picioare:)))) n-am putut sa dorm toata noaptea , gandindu-ma doar la momentu ala cand, cotetu o sa primeasca CHEIA MULT ASTEPTATA :)))))....azi crek fac condens langa masina=)))))):dance::dance::dance: gata boss...:)))diseara o invat sa faca gogosi cu cauciuc....:))))):peace: |
Quote:
|
haai radulee :X sa vedem cum iesee fum din roti :X
|
Quote:
o sa ii fac niste poze in starea actuala mai am de cumparat : ieri am luat bara fata si capota , dar capota cand am pus-o pe masina era indoita:)) asa ca am sa o returnez baiatului de la care am luat-o.... -aripa stanga -radiator -capota -curea de accesorii -faruri - grila -vasc Pisica e pe drumul cel bun ...cand am auzit-o mi-a starnit un zambet imens pe buze......!!!!:peace::peace::peace::peace::peace:: peace: fum o sa iasa mult va promit ca ii dau pana bubuie cauciucurile :))) \m/ |
schimb fete de usi gri cu unele negre....:D:D:D
|
hai cu pozele sa o vedem.
|
8 Attachment(s)
Quote:
inca se lucreaza la ea!!!:peace::peace::peace: pun si 2 filmulete !!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=H2AsfftoD8U https://www.youtube.com/watch?v=9rV5MloK2qc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:peace::peace::peace: |
Iesti BOOOOOO$$ ...MA BUCUR PT TINE :D
iti lipseste o piulita de sus !!! |
Quote:
daca te-ai referit la cap imi lipsesc mai multe piulite=))))))) |
Suna si arata foarte bn....... dai bice :evil::evil:
|
BRAVO! se aude f bine... tot inainte!!!:peace::hug:
|