![]() |
Re: E39 - 520i
Quote:
cred ca ... rosu sau galben se preteaza la masini sport |
am sa fac un VT si cu gri inchis!:D
|
1 Attachment(s)
:evil:
|
Sax-ule....:lol::lol::lol:
nu mai pot de ras! hai c esti rau c mn!..:P etrierii o sa fie un gri carbon!gata,fara carcase brembo!:D PS:ai vazut ce pret au rahaturile alea de plastice?ma bufneste rasul! |
Quote:
privirea dusmanilor cand treci pe langa ei - PRICELESS!!! :lol: |
Quote:
Imi palce mult cum arata masina acum ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Vezi poate poti sa pui folie 3D pe ei :D .. Acum serios ... lasa-i negri sau gri ! Quote:
Se poate si alta culoare :evil: |
Quote:
nici eu nu sunt tocmai de acord cu vopsirea etrierilor alora dar nici asa |
Quote:
p.s. daca reusesti sa iti iei navi ac schnitzer, te rog sa faci un diy. bafta. |
NU-l provoc :D ii dau idei :shock:
Navi o sa iau ceva dedicat pentru E39 sa arate bine in bord :D dar sa-i vina randul ..e si ala 500 e .. E fain si ACS ul dar n-am vazut de vanzare niciunde si oricum nu as plati prea mult pe el !! |
Quote:
Suspensia sport o sa iau doar pentru simplu fapt ca vreau sa cobor masina , atat , scaunele recaro si Mpack sunt optiuni de fabrica chiar si pt cea mai mica motorizare . |
Quote:
nu zic ca sunt de acord cu etrierii rosii, sunt prea tipatori pentru e39, dar ai fost prea vehement in declaratii care se bat cap in cap cu ce ii faci tu masinii tale :D |
Quote:
Dar nici nu poti sa incadrezi in aceeasi categorie Mpack-ul , scaune recaro , suspensie sport si etrieri rosii :)) |
deci...etrierii vor fi vopsiti vineri sau sambata in culoare GRI Carbon.fara 3D..:lol::lol::lol:
|
gata schimbam subiectul etrieri pentru ca deja s-a lungit prea mult :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning